ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ BOMBA GİBİ GELİYOR

SAĞLIK 12.01.2022 - 22:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ BOMBA GİBİ GELİYOR

ATAKAN POLAT ''BÜYÜMEYİ HAK ETTİK''
Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Özel Star Medica Hastanesi basın ile biraraya gelerek projeleri anlattı. Kahvaltıda basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Kahvaltıda ayrıca yakında yapımına başlanacak olan yeni Star Medica Hastanesi’nin proje detayları paylaşıldı.   2010 yılında çıktıkları sağlık hizmeti yolculuğunda Star Medica’nın özellikle son yıllarda en iyi dönemini yaşadığı belirtildi. Star Medica Genel Müdürü Atakan Polat’ın yeni hastane ile ilgili verdiği bilgi dışında, basınlada samimi bir dialog kurması takdir edildi. Tekirdağ’da özel hastaneler arasında ilk olarak Star Medica biliniyor. Bulunduğu binanın kendilerine küçük gelmesine rağmen uzman doktorları ve başarılı ekibi ile her zaman halkın ilgisi ile karşılaşıyor. .   Hastane Genel Müdürü Atakan Polat “Biz büyümeyi hak ettik” sözünü cesurca ifade ediyor. Star Medica Trakya’nın önemli sağlık kuruluşlarının en başında geliyor.     
ATAKAN POLAT ''BÜYÜMEYİ HAK ETTİK''

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan Özel Star Medica Hastanesi basın ile biraraya gelerek projeleri anlattı.

Kahvaltıda basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Kahvaltıda ayrıca yakında yapımına başlanacak olan yeni Star Medica Hastanesi’nin proje detayları paylaşıldı.

 

2010 yılında çıktıkları sağlık hizmeti yolculuğunda Star Medica’nın özellikle son yıllarda en iyi dönemini yaşadığı belirtildi. Star Medica Genel Müdürü Atakan Polat’ın yeni hastane ile ilgili verdiği bilgi dışında, basınlada samimi bir dialog kurması takdir edildi. Tekirdağ’da özel hastaneler arasında ilk olarak Star Medica biliniyor. Bulunduğu binanın kendilerine küçük gelmesine rağmen uzman doktorları ve başarılı ekibi ile her zaman halkın ilgisi ile karşılaşıyor. .  

Hastane Genel Müdürü Atakan Polat “Biz büyümeyi hak ettik” sözünü cesurca ifade ediyor. Star Medica Trakya’nın önemli sağlık kuruluşlarının en başında geliyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.