ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ'NE YENİ CİHAZ

SAĞLIK 16.01.2022 - 21:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÖZEL STAR MEDİCA HASTANESİ'NE YENİ CİHAZ

ÇOCUK OTOREFRAKTOMETRE CİHAZINI ENVANTERLERİNE EKLEDİLER
ÇOCUK OTOREFRAKTOMETRE CİHAZI Özel Star Medica Hastanesi İşletme Direktörü Atakan Polat yaptığı açıklamada; Hastanemize  2021 yılına ait son cihazımızı da alarak envanterimizi güçlendirdiklerini söyledi.  Özel Star Medica Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı aynı zamanda Başhekimi Op. Dr. Feymi Aydoğan  Çocuk Otorefraktometre cihazı ile kırma kusurunu ölçme, Göz tembelliği teşhisi zamanında tespit edilebilmesini sağlayabilmekteyiz. Çocuk otorefraktometre cihazı yaklaşık 60-80 cm'den muayene ünitesine oturmadan  gözün kırma kusurunu ölçme imkanı vermektedir.  6.aydan itibaren kırma kusurunu ölçme takibini yapabilmekteyiz dedi. Göz Doktoru. Op. Dr. Feymi Aydoğan; Son teknoloji  ile Çocuk Otorefraktometre cihazı, göz tembelliğinin teşhisi için büyük kolaylık sağlamaktadır. 3 yaşından itibaren, tüm çocukların kontrolden geçmesi göz tembelliğini zamanında tespiti için gerekmektedir. İdealde tüm çocuklar; 1.ay, 6.ay, 1 yaş ve 3.yaş sonunda mutlaka göz kontrolü yapılmasını önermekteyiz dedi.  
ÇOCUK OTOREFRAKTOMETRE CİHAZINI ENVANTERLERİNE EKLEDİLER

ÇOCUK OTOREFRAKTOMETRE CİHAZI


Özel Star Medica Hastanesi İşletme Direktörü Atakan Polat yaptığı açıklamada;

Hastanemize  2021 yılına ait son cihazımızı da alarak envanterimizi güçlendirdiklerini söyledi.  Özel Star Medica Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı aynı zamanda Başhekimi Op. Dr. Feymi Aydoğan  Çocuk Otorefraktometre cihazı ile kırma kusurunu ölçme, Göz tembelliği teşhisi zamanında tespit edilebilmesini sağlayabilmekteyiz. Çocuk otorefraktometre cihazı yaklaşık 60-80 cm'den muayene ünitesine oturmadan  gözün kırma kusurunu ölçme imkanı vermektedir.  6.aydan itibaren kırma kusurunu ölçme takibini yapabilmekteyiz dedi.
Göz Doktoru. Op. Dr. Feymi Aydoğan; Son teknoloji  ile Çocuk Otorefraktometre cihazı, göz tembelliğinin teşhisi için büyük kolaylık sağlamaktadır. 3 yaşından itibaren, tüm çocukların kontrolden geçmesi göz tembelliğini zamanında tespiti için gerekmektedir. İdealde tüm çocuklar; 1.ay, 6.ay, 1 yaş ve 3.yaş sonunda mutlaka göz kontrolü yapılmasını önermekteyiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.