PANELVAN YURDA UÇTU

SÜLEYMANPAŞA 14.11.2021 - 21:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

PANELVAN YURDA UÇTU

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir kişi direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu panelvan aracı ile yoldan yetiştirme yurdunun bahçesine uçtu.   Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde merkez Süleymanpaşa ilçesi çevre yolunda meydana geldi. A.B. idaresindeki 59 EG 885 plakalı panelvan şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce yol kenarındaki bariyerleri söktü daha sonra ise havada takla atarak Hürriyet Mahallesi’nde bulunan sosyal hizmetlere ait sevgi evleri yurdunun bahçesine uçtu. Yaralı araç şoförü çevredekilerin yardımı ile çıkartılarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Panelvan araç çekici vasıtasıyla bahçeden çıkartıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir kişi direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu panelvan aracı ile yoldan yetiştirme yurdunun bahçesine uçtu.

 

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde merkez Süleymanpaşa ilçesi çevre yolunda meydana geldi. A.B. idaresindeki 59 EG 885 plakalı panelvan şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce yol kenarındaki bariyerleri söktü daha sonra ise havada takla atarak Hürriyet Mahallesi’nde bulunan sosyal hizmetlere ait sevgi evleri yurdunun bahçesine uçtu. Yaralı araç şoförü çevredekilerin yardımı ile çıkartılarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Panelvan araç çekici vasıtasıyla bahçeden çıkartıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.