Pazarcılar Kayın'la devam dedi

GÜNDEM 02.01.2022 - 20:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Pazarcılar Kayın'la devam dedi

Tekirdağ Seyyar Pazarcılar Odası seçimlerinde oyların çoğunluğunu alan mevcut başkan Sami Kayın yeniden başkan seçildi.   Ses Otel’de yapılan seçimlerde mevcut başkan Sami Kayın ve Levent Güven yarıştı. Gergin başlayan seçimlerde sandıklar saat beşte kapandı. Beyaz liste ile yarışan Kayın oyların çoğunluğunu alarak seçimi kazandı. Kayın 503 oy alırken rakibi ise 219 oy aldı.   Kayın açıklamasında “Tekirdağ esnafı ne yapacağını iyi biliyor, Terkirdağ esnafına ne kadar baskı yapılsa da burada cevabını vermiştir. Ben esnafın ne yaptığını çok iyi biliyorum, esnafımızı kimse satın alamaz bundan sonrasını Ali Rıza düşünsün.” Dedi.

Tekirdağ Seyyar Pazarcılar Odası seçimlerinde oyların çoğunluğunu alan mevcut başkan Sami Kayın yeniden başkan seçildi.

 

Ses Otel’de yapılan seçimlerde mevcut başkan Sami Kayın ve Levent Güven yarıştı. Gergin başlayan seçimlerde sandıklar saat beşte kapandı. Beyaz liste ile yarışan Kayın oyların çoğunluğunu alarak seçimi kazandı. Kayın 503 oy alırken rakibi ise 219 oy aldı.

 

Kayın açıklamasında “Tekirdağ esnafı ne yapacağını iyi biliyor, Terkirdağ esnafına ne kadar baskı yapılsa da burada cevabını vermiştir. Ben esnafın ne yaptığını çok iyi biliyorum, esnafımızı kimse satın alamaz bundan sonrasını Ali Rıza düşünsün.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.