RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN

BÜYÜKŞEHİR 12.04.2021 - 19:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Ayı başlangıcı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: Ramazan Ayımız Mübarek Olsun On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayımıza hep beraber kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz Ramazan ayımız sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır. Milletçe zor bir süreçten geçtiğimiz böyle zor bir dönemde, vatandaşlarımızın küresel salgının daha fazla yayılmasına sebep olabilecek temaslardan kaçınmaları ve kendilerini izole etmeye devam etmeleri en büyük temennimizdir. Salgın sona erdikten sonra siz değerli halkımızla yeniden buluşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayımıza kavuşmanın mutluluğunu siz değerli halkımızla paylaşıyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Ayı başlangıcı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ramazan Ayımız Mübarek Olsun

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayımıza hep beraber kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz Ramazan ayımız sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.

Milletçe zor bir süreçten geçtiğimiz böyle zor bir dönemde, vatandaşlarımızın küresel salgının daha fazla yayılmasına sebep olabilecek temaslardan kaçınmaları ve kendilerini izole etmeye devam etmeleri en büyük temennimizdir. Salgın sona erdikten sonra siz değerli halkımızla yeniden buluşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayımıza kavuşmanın mutluluğunu siz değerli halkımızla paylaşıyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.