Salgınla mücadelede taviz yok

SÜLEYMANPAŞA 09.08.2021 - 22:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Salgınla mücadelede taviz yok

Salgınla mücadelede taviz yok Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile mücadele çalışmalarını hem merkez hem de kırsal mahallelerde hız kesmeden sürdürüyor. Aşılama oranlarında Türkiye’nin en iyi illerinden biri olan Tekirdağ’da, salgının etkileri aşılamaların yanı sıra alınan önlemlerin de etkisiyle azalmaya devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi, salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren başlattığı mücadele ile örnek gösterilen çalışmalara imza atarak dikkat çekmişti. Bir buçuk yıldır aralıksız şekilde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, olumsuz etkileri hafifleyen ilçede mücadeleden taviz vermiyor. HEM MERKEZDE HEM KIRSALDA MÜCADELE SÜRÜYOR Merkez ve kırsal mahallelerde genel dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak kamusal alanlar ve sık kullanılan kurum binalarının girişleri de özel solüsyonlarla arındırılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinde Karadeniz ve Bahçelievler Mahalleleri ile kırsalda Kumbağ ve Yağcı Mahalleleri’nde arındırma işlemleri gerçekleştirildi. AŞI ÇAĞRISI YAPILDI Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, salgına karşı alınan kurumsal önlemlerin kişisel önlemler ve aşılama çalışmaları olmadan yetersiz kalacağı bir kez daha hatırlatılarak, vatandaşlara aşı yaptırmayı ihmal etmemeleri, maske, mesafe ve hijyen kriterlerine uygun davranmaya devam etmeleri çağrısı yapıldı.

Salgınla mücadelede taviz yok

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile mücadele çalışmalarını hem merkez hem de kırsal mahallelerde hız kesmeden sürdürüyor.

Aşılama oranlarında Türkiye’nin en iyi illerinden biri olan Tekirdağ’da, salgının etkileri aşılamaların yanı sıra alınan önlemlerin de etkisiyle azalmaya devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi, salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren başlattığı mücadele ile örnek gösterilen çalışmalara imza atarak dikkat çekmişti. Bir buçuk yıldır aralıksız şekilde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, olumsuz etkileri hafifleyen ilçede mücadeleden taviz vermiyor.

HEM MERKEZDE HEM KIRSALDA MÜCADELE SÜRÜYOR

Merkez ve kırsal mahallelerde genel dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak kamusal alanlar ve sık kullanılan kurum binalarının girişleri de özel solüsyonlarla arındırılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinde Karadeniz ve Bahçelievler Mahalleleri ile kırsalda Kumbağ ve Yağcı Mahalleleri’nde arındırma işlemleri gerçekleştirildi.

AŞI ÇAĞRISI YAPILDI

Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, salgına karşı alınan kurumsal önlemlerin kişisel önlemler ve aşılama çalışmaları olmadan yetersiz kalacağı bir kez daha hatırlatılarak, vatandaşlara aşı yaptırmayı ihmal etmemeleri, maske, mesafe ve hijyen kriterlerine uygun davranmaya devam etmeleri çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.