Şehr-i Sanat’ta bayrak değişimi

GÜNDEM 13.07.2021 - 00:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Şehr-i Sanat’ta bayrak değişimi

Canan Aydoğan Genel Müdür, Arzu Candan Bayi Koordinatörü oldu
Şehr-i Sanat’ta bayrak değişimi: Canan Aydoğan Genel Müdür, Arzu Candan Bayi Koordinatörü oldu Şehr-i Sanat Baklavacısı merkez yönetiminde görev değişiklikleri yapıldı. Bayi Koordinatörü Canan Aydoğan, merkez kararıyla Genel Müdür olarak atanırken, boşalan göreve ise Mali Müşavir Arzu Candan getirildi. Devir teslim töreninde seramik şilt hediyeleri takdim edildi.   Genel Müdür Canan Aydoğan, baklava sektöründe sezonun açılıp, yoğunluğun başlayacağı günlerle birlikte Şehr-i Sanat Baklavacılarının şube sayısını 40’a çıkarmayı hedeflediklerini belirterek “Sektörün öncülerinden Şehr-i Sanat, bu atılımlar yatırımlarla, üretim, istihdam ve katma değer atağıyla Türkiye’nin sektördeki en büyük markalarından olacaktır. Bu günler çok yakın, biz tüm bayilerimiz ve çalışanlarımızla buna inanıyoruz” dedi. Bayi Koordinatörü Arzu Candan ise “Mevcut bayilerimizin kurumsal kimliğini geliştirerek büyüyeceğiz, kalitemizi misafirlerimizle buluşturacağız. Sektördeki emin adımlarla yürüyüşümüz sürecek” diye konuştu.
Canan Aydoğan Genel Müdür, Arzu Candan Bayi Koordinatörü oldu
Şehr-i Sanat’ta bayrak değişimi: Canan Aydoğan Genel Müdür, Arzu Candan Bayi Koordinatörü oldu
Şehr-i Sanat Baklavacısı merkez yönetiminde görev değişiklikleri yapıldı. Bayi Koordinatörü Canan Aydoğan, merkez kararıyla Genel Müdür olarak atanırken, boşalan göreve ise Mali Müşavir Arzu Candan getirildi. Devir teslim töreninde seramik şilt hediyeleri takdim edildi.
 
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
Genel Müdür Canan Aydoğan, baklava sektöründe sezonun açılıp, yoğunluğun başlayacağı günlerle birlikte Şehr-i Sanat Baklavacılarının şube sayısını 40’a çıkarmayı hedeflediklerini belirterek “Sektörün öncülerinden Şehr-i Sanat, bu atılımlar yatırımlarla, üretim, istihdam ve katma değer atağıyla Türkiye’nin sektördeki en büyük markalarından olacaktır. Bu günler çok yakın, biz tüm bayilerimiz ve çalışanlarımızla buna inanıyoruz” dedi.
Bayi Koordinatörü Arzu Candan ise “Mevcut bayilerimizin kurumsal kimliğini geliştirerek büyüyeceğiz, kalitemizi misafirlerimizle buluşturacağız. Sektördeki emin adımlarla yürüyüşümüz sürecek” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.