SEVİLEN ESNAF KALP KRİZİNE YENİLDİ

SARAY 28.06.2021 - 20:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SEVİLEN ESNAF KALP KRİZİNE YENİLDİ

SARAY ‘BERBER BÜLENT’İNİ KAYBETTİ
Saray ve Çukuryurt’ta yıllardır berberlik yapan, muhabbeti, cana yakınlığı ve güler yüzü ile Saraylıların sevgisini ve saygısını kazanan Bülent Gülseren (52) hayata gözlerini yumdu Bülent Gülseren Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonrası Çorlu’da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Saray’ın ‘Berber Bülent’i üç gündür verdiği yaşam mücadelesini bugün öğle saatlerinde kaybetti. Saray’ın sevilen simalarından Bülent Gülseren’in ölümü dostlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Bülent Gülseren yarın Çukuryurt Mahallesinde düzenlenecek cenaze merasimi sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.   kaynak. saraygazetesi
SARAY ‘BERBER BÜLENT’İNİ KAYBETTİ

Saray ve Çukuryurt’ta yıllardır berberlik yapan, muhabbeti, cana yakınlığı ve güler yüzü ile Saraylıların sevgisini ve saygısını kazanan Bülent Gülseren (52) hayata gözlerini yumdu

Bülent Gülseren Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonrası Çorlu’da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Saray’ın ‘Berber Bülent’i üç gündür verdiği yaşam mücadelesini bugün öğle saatlerinde kaybetti. Saray’ın sevilen simalarından Bülent Gülseren’in ölümü dostlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Bülent Gülseren yarın Çukuryurt Mahallesinde düzenlenecek cenaze merasimi sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

 

kaynak. saraygazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.