Soyağacı hizmetinde düzenleme

GÜNDEM 07.09.2021 - 20:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Soyağacı hizmetinde düzenleme

Artık 1800'lü yıllara kadar gidiyor
Soyağacı hizmetinde düzenleme: Artık 1800'lü yıllara kadar gidiyor Edevlet soyağacı sorgulama hizmetinde, 1800'lü yıllara kadar doğmuş olan kişilerin kaydına erişilebilecek düzenleme yapıldı. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hizmete konulan soyağacı uygulamasında; e devlet üzerinde alt-üst soy bilgilerinin kullanılması ile soyağacı tasarlayabilecekleri "Soyağacı Oluşturma" hizmetini uygulamaya açtı. ARTIK 1800 DOĞUMLULARA KADAR GİDİYOR Edevlet soyağacı uygulaması ile nüfus müdürlüklerine gitmeden soyağaçlarını oluşturabililiyor. E-devlet üzerinden ulaşılabilen "Soyağacı Oluşturma" hizmeti ile TC vatandaşlarının 1800'lü yıllara kadar soyağaçları öğrenilebiliniyor. SOYAĞACI UYGULAMASINA NASIL GİRİLİR? E-Devlet kapısından soyağacını oluşturmak için "https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama" adresine girmeniz yeterli.
Artık 1800'lü yıllara kadar gidiyor

Soyağacı hizmetinde düzenleme: Artık 1800'lü yıllara kadar gidiyor
Edevlet soyağacı sorgulama hizmetinde, 1800'lü yıllara kadar doğmuş olan kişilerin kaydına erişilebilecek düzenleme yapıldı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hizmete konulan soyağacı uygulamasında; e devlet üzerinde alt-üst soy bilgilerinin kullanılması ile soyağacı tasarlayabilecekleri "Soyağacı Oluşturma" hizmetini uygulamaya açtı.

ARTIK 1800 DOĞUMLULARA KADAR GİDİYOR
Edevlet soyağacı uygulaması ile nüfus müdürlüklerine gitmeden soyağaçlarını oluşturabililiyor. E-devlet üzerinden ulaşılabilen "Soyağacı Oluşturma" hizmeti ile TC vatandaşlarının 1800'lü yıllara kadar soyağaçları öğrenilebiliniyor.

SOYAĞACI UYGULAMASINA NASIL GİRİLİR?
E-Devlet kapısından soyağacını oluşturmak için "https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama" adresine girmeniz yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.