Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri balıkçılarla bir araya geldi

SÜLEYMANPAŞA 30.06.2021 - 20:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri balıkçılarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri balıkçılarla bir araya geldi Süleymanpaşa Belediyesi deniz kirliliğine dikkat çekmek için balıkçı barınaklarında balıkçılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara bilgilendirmede bulundu. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliği kapsamında, Sahil Balıkçı Barınağı ile Barbaros ve Kumbağ Mahallesi balıkçı barınaklarında balıkçılarla bir araya gelen ekipler, müsilaj (deniz salyası), denize atılan çöpler ve sıfır atık bilinci ile ilgili bilgiler vererek broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de eşlik ederken, sürdürülebilir deniz temizliğinin önemine vurgu yapan ekipler, balıkçılık mesleğinin yaşatılabilmesi için deniz kirliliğinin önüne geçilmesinin elzem olduğunu hatırlattı.

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri balıkçılarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediyesi deniz kirliliğine dikkat çekmek için balıkçı barınaklarında balıkçılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliği kapsamında, Sahil Balıkçı Barınağı ile Barbaros ve Kumbağ Mahallesi balıkçı barınaklarında balıkçılarla bir araya gelen ekipler, müsilaj (deniz salyası), denize atılan çöpler ve sıfır atık bilinci ile ilgili bilgiler vererek broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de eşlik ederken, sürdürülebilir deniz temizliğinin önemine vurgu yapan ekipler, balıkçılık mesleğinin yaşatılabilmesi için deniz kirliliğinin önüne geçilmesinin elzem olduğunu hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.