Süleymanpaşa Belediyesinden park atağı

SÜLEYMANPAŞA 21.06.2021 - 20:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşa Belediyesinden park atağı

  Süleymanpaşa Belediyesinden park atağı Süleymanpaşa Belediyesi 2021 yılının ilk yarısında ilçe genelinde çok sayıda yeni park alanı oluştururken, var olan parklarda da iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliği ekipleri tarafından, 1 Ocak-15 Haziran arasında 14 mahallede 17 farklı parkta çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında; park alanı yeşillendirme, çiçek ekimi, peyzaj, kauçuk zemin döşeme, oyun grupları ve spor aletleri montajının yanı sıra bakım ve onarım faaliyetleri de yürütüldü. YAKLAŞIK 100 BİN METREKARE PARK ÇALIŞMASI YAPILDI 2021 yılının ilk altı aylık döneminde 1590 metrekare bitkilendirme ve 785 metrekare kauçuk zemin serimi yapılırken, ilçe merkezinde çalışma yapılan toplam park alanı ise 96 bin 680 metrekareye ulaştı. Ayrıca 8 adet yeni çocuk parkı ve 4 adet yeni açık hava spor alanı da ilçeye kazandırılmış oldu. Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliğinden yapılan açıklamada, beş parkta tüm çalışmaların tamamlandığı, 12 parkta ise titizlikle ve yoğun bir tempo ile sürdürüldüğü belirtildi.

 

Süleymanpaşa Belediyesinden park atağı

Süleymanpaşa Belediyesi 2021 yılının ilk yarısında ilçe genelinde çok sayıda yeni park alanı oluştururken, var olan parklarda da iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliği ekipleri tarafından, 1 Ocak-15 Haziran arasında 14 mahallede 17 farklı parkta çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında; park alanı yeşillendirme, çiçek ekimi, peyzaj, kauçuk zemin döşeme, oyun grupları ve spor aletleri montajının yanı sıra bakım ve onarım faaliyetleri de yürütüldü.

YAKLAŞIK 100 BİN METREKARE PARK ÇALIŞMASI YAPILDI

2021 yılının ilk altı aylık döneminde 1590 metrekare bitkilendirme ve 785 metrekare kauçuk zemin serimi yapılırken, ilçe merkezinde çalışma yapılan toplam park alanı ise 96 bin 680 metrekareye ulaştı. Ayrıca 8 adet yeni çocuk parkı ve 4 adet yeni açık hava spor alanı da ilçeye kazandırılmış oldu.

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliğinden yapılan açıklamada, beş parkta tüm çalışmaların tamamlandığı, 12 parkta ise titizlikle ve yoğun bir tempo ile sürdürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.