Süleymanpaşa’dan afet bölgesine yardım eli

SÜLEYMANPAŞA 18.08.2021 - 16:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşa’dan afet bölgesine yardım eli

Süleymanpaşa’dan afet bölgesine yardım eli Süleymanpaşa Belediyesi, yangınlarla mücadele eden Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin ardından, sel ve heyelan ile mücadele eden Karadeniz Bölgesine de yardım elini uzattı. Süleymanpaşa Belediyesi, ülkemizin kuzeyinde meydana gelen sel ve heyelan sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olan Süleymanpaşa Belediyesi; Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliği ile Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine yardım elini uzattı. Süleymanpaşa Belediyesi, Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi ile Süleymanpaşalı vatandaşların destekleriyle toplanan yardımlar, afetzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde, şehrimizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle topladığımız yardımları Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ulaştırılmak üzere TIR’a yükledik. Tüm dünyada yardımseverliği ile bilinen aziz Türk Milleti, birlik ve beraberliği ile her türlü felaketin üstesinden gelmiştir. Allah’ın izni ile bu felaketlerin de üstesinden gelerek yaralarımızı birlikte saracağız. Bu bağlamdaafetzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Rabbimden ülkemizin ve milletimizin acılarını bir an önce dindirmesini niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı. Süleymanpaşa Belediyesi yangınlarla mücadele eden Muğla’ya 5 TIR saman ve 1 TIR hayvan yemi göndererek mağdur çiftçilere yardım elini uzatarak büyük bir dayanışma örneği göstermişti.

Süleymanpaşa’dan afet bölgesine yardım eli

Süleymanpaşa Belediyesi, yangınlarla mücadele eden Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin ardından, sel ve heyelan ile mücadele eden Karadeniz Bölgesine de yardım elini uzattı.

Süleymanpaşa Belediyesi, ülkemizin kuzeyinde meydana gelen sel ve heyelan sebebiyle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olan Süleymanpaşa Belediyesi; Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliği ile Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine yardım elini uzattı.

Süleymanpaşa Belediyesi, Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi ile Süleymanpaşalı vatandaşların destekleriyle toplanan yardımlar, afetzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ve Tüm Kastamonulular Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde, şehrimizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle topladığımız yardımları Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ulaştırılmak üzere TIR’a yükledik. Tüm dünyada yardımseverliği ile bilinen aziz Türk Milleti, birlik ve beraberliği ile her türlü felaketin üstesinden gelmiştir. Allah’ın izni ile bu felaketlerin de üstesinden gelerek yaralarımızı birlikte saracağız. Bu bağlamdaafetzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Rabbimden ülkemizin ve milletimizin acılarını bir an önce dindirmesini niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediyesi yangınlarla mücadele eden Muğla’ya 5 TIR saman ve 1 TIR hayvan yemi göndererek mağdur çiftçilere yardım elini uzatarak büyük bir dayanışma örneği göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.