SÜLEYMANPAŞA OTOGARI BAĞLANTI YOLLARININ YAPIMINA BAŞLANDI

SÜLEYMANPAŞA 26.08.2021 - 23:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SÜLEYMANPAŞA OTOGARI BAĞLANTI YOLLARININ YAPIMINA BAŞLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın bir tarihte açılışı gerçekleştirilecek olan Süleymanpaşa Otogarı'nın bağlantı yollarının yol yapım çalışmalarına başlandı. Yapımı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen bağlantı yollarının toplam uzunluğu 1600 metre olacak. Otogara giriş güzergâhları İstanbul-Malkara ve şehir merkezi yönünden gelecek araçlar için çevre yolu üzerinden Hayri Mumcuoğlu caddesinden, Muratlı yönünden gelen araçlar için ise Mustafa Faik Öztrak Caddesinden olacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Süleymanpaşa Otogarımızın yapımı devam ediyor. Yakın zamanda açılışını yapacağımız otogarımızın bağlantı yollarının yapım çalışmasına da başlamış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın bir tarihte açılışı gerçekleştirilecek olan Süleymanpaşa Otogarı'nın bağlantı yollarının yol yapım çalışmalarına başlandı.

Yapımı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen bağlantı yollarının toplam uzunluğu 1600 metre olacak. Otogara giriş güzergâhları İstanbul-Malkara ve şehir merkezi yönünden gelecek araçlar için çevre yolu üzerinden Hayri Mumcuoğlu caddesinden, Muratlı yönünden gelen araçlar için ise Mustafa Faik Öztrak Caddesinden olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Süleymanpaşa Otogarımızın yapımı devam ediyor. Yakın zamanda açılışını yapacağımız otogarımızın bağlantı yollarının yapım çalışmasına da başlamış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.