Süleymanpaşalı sporcular başarıya doymuyor

SÜLEYMANPAŞA 17.08.2021 - 20:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşalı sporcular başarıya doymuyor

Süleymanpaşalı sporcular başarıya doymuyor Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ahmet Çiftçioğlu, katıldığı yarışmada Türkiye ikincisi oldu. Elde ettiği başarılarla göz doldurmaya devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç sporcularından Ahmet Çifçioğlu, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Bursa ilinde düzenlenen Trap Zafer Kupası’nda 90 puanlık atış derecesi ile Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde etti. Antrenörleri tarafından gelecek vadettiği sıkça dile getirilen genç sporcu, Süleymanpaşa’nın adını tüm Türkiye’de duyurmaktan gurur duyduğunu dile getirerek; “Başta Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel olmak üzere desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Hüseyin Öztekin’e ve bizleri büyük bir eforla müsabakalara hazırlayan hocamız Zafer Akgün’e teşekkür ederim. Düzenli çalışarak daha büyük başarılar elde edeceğim ve Süleymanpaşamızın adını ülkemizin her yerinde duyuracağım,” dedi. YÜKSEL : “GURUR DUYUYORUZ” Spora ve sporcuya her alanda destek verdiklerini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Gençlerimizi yetiştirmek, onları sportif alanlara yönlendirerek sağlıklı bireyler olmaları için projeler üretiyor ve çalışıyoruz. Belediyemizin sporcularının değişik spor dallarında elde ettiği başarılar sayesinde bizler de gurur duyuyoruz. Yaptığımız spor tesislerimizin yanı sıra 15 bin gencimize hizmet edecek ve Trakya’nın en büyük gençlik merkezi olacak; Ata Tepe Gençlik Merkezini de kısa süre içerisinde faaliyete geçirerek gençlerimizin hizmetine sunacağız,” dedi.

Süleymanpaşalı sporcular başarıya doymuyor

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ahmet Çiftçioğlu, katıldığı yarışmada Türkiye ikincisi oldu.

Elde ettiği başarılarla göz doldurmaya devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç sporcularından Ahmet Çifçioğlu, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Bursa ilinde düzenlenen Trap Zafer Kupası’nda 90 puanlık atış derecesi ile Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde etti.

Antrenörleri tarafından gelecek vadettiği sıkça dile getirilen genç sporcu, Süleymanpaşa’nın adını tüm Türkiye’de duyurmaktan gurur duyduğunu dile getirerek; “Başta Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel olmak üzere desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Hüseyin Öztekin’e ve bizleri büyük bir eforla müsabakalara hazırlayan hocamız Zafer Akgün’e teşekkür ederim. Düzenli çalışarak daha büyük başarılar elde edeceğim ve Süleymanpaşamızın adını ülkemizin her yerinde duyuracağım,” dedi.

YÜKSEL : “GURUR DUYUYORUZ”

Spora ve sporcuya her alanda destek verdiklerini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Gençlerimizi yetiştirmek, onları sportif alanlara yönlendirerek sağlıklı bireyler olmaları için projeler üretiyor ve çalışıyoruz. Belediyemizin sporcularının değişik spor dallarında elde ettiği başarılar sayesinde bizler de gurur duyuyoruz. Yaptığımız spor tesislerimizin yanı sıra 15 bin gencimize hizmet edecek ve Trakya’nın en büyük gençlik merkezi olacak; Ata Tepe Gençlik Merkezini de kısa süre içerisinde faaliyete geçirerek gençlerimizin hizmetine sunacağız,” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.