Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu

SÜLEYMANPAŞA 08.06.2021 - 20:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu

Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 2021 Serbest Dalış Kulüplerarası Havuz Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile döndü. 4 Haziran – 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde düzenlenen şampiyonada Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan sporcular, birçok kategoride madalya kazandı ‘Paletsiz Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ata Kuş 2’ncilik, Gençler Kategorisi’nde ise Özgür Seyrel 3’ncülük elde etti. ‘Mono Palet Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ali Berke Çomak 2’nci, Ahmet Kahraman 3’ncü, Gençler Kategorisi’nde Özgür Seyrel 3’ncü oldu. ‘Çift Palet Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ali Berke Çomak 2’nci, Ata Kuş 3’ncü, Gençler Kategorisi’nde Özgür Seyrel 2’nci olarak yarışmayı tamamladı.   SÜLEYMANPAŞALI SPORCULARDAN TÜRKİYE REKORU Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada çeşitli başarılar elde eden Özgür Seyrel, ‘Nefes Tutma’ branşında 6 Dakika 8 Saniyelik derecesi ile Türkiye Rekoru kırarak Gençler Kategorisi’nde 1’nci, Büyükler Kategorisi’nde ise 2’nclik elde etti. Ayrıca, aynı kategoride yarışan Ahmet Barış Kahraman ise Ümitler Kategorisinde elde ettiği derece ile adını Türkiye 2’nciliğine yazdırdı.

Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 2021 Serbest Dalış Kulüplerarası Havuz Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile döndü.

4 Haziran – 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde düzenlenen şampiyonada Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan sporcular, birçok kategoride madalya kazandı

‘Paletsiz Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ata Kuş 2’ncilik, Gençler Kategorisi’nde ise Özgür Seyrel 3’ncülük elde etti.

‘Mono Palet Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ali Berke Çomak 2’nci, Ahmet Kahraman 3’ncü, Gençler Kategorisi’nde Özgür Seyrel 3’ncü oldu.

‘Çift Palet Tek Nefes Dipten Gitme’ branşında; Ümitler Kategorisi’nde Ali Berke Çomak 2’nci, Ata Kuş 3’ncü, Gençler Kategorisi’nde Özgür Seyrel 2’nci olarak yarışmayı tamamladı.

 

SÜLEYMANPAŞALI SPORCULARDAN TÜRKİYE REKORU

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada çeşitli başarılar elde eden Özgür Seyrel, ‘Nefes Tutma’ branşında 6 Dakika 8 Saniyelik derecesi ile Türkiye Rekoru kırarak Gençler Kategorisi’nde 1’nci, Büyükler Kategorisi’nde ise 2’nclik elde etti. Ayrıca, aynı kategoride yarışan Ahmet Barış Kahraman ise Ümitler Kategorisinde elde ettiği derece ile adını Türkiye 2’nciliğine yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.