Süt üreticileri yeni projeler için danışmanlık hizmeti alacak

GÜNDEM 17.01.2022 - 19:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süt üreticileri yeni projeler için danışmanlık hizmeti alacak

Tekirdağ'ın tanınmış iş insanı Mennan Yıldırım, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği'ne projeler ile ilgili danışmanlık yapacak. Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Mennan Yıldırım'ın birlik adına yurt içi ve yurtdışı kaynaklı sektörle ilgili hibe veya finansman katkılı projeleri araştırmalar yapmak, bunlarla ilgili birliğe gerekli bilgi ve yönlendirmelerde bulunmak, gerekli şartnameleri temin etmek adına proje danışmanlığı yapacağını söyledi. Mennan Yıldırım'ın özellikle yurtdışı piyasalarını çok iyi bildiğini ifade eden Keskin, "Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği olarak daha fazla büyüme gibi çok önemli bir hedefimiz var. Bu çerçevede Tekirdağlı iş insanı Mennan Yıldırım ile proje danışmanlığı konusunda anlaşmaya vardık. Bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz. Danışmanlığı sözleşmesi imzalıyoruz" dedi. Mennan Yıldırım da birlik, kooperatif ve benzeri oluşumların tarımın ile hayvancılığın gelişimine, ülkenin ekonomisine, ihracata ve özellikle kırsal kesimdeki üreticilere çok ciddi manada katkılarının bulunduğunu belirtti. Konuşmaların ardından danışmanlık sözleşmesi Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin ile Mennan Yıldırım tarafından imzaladı.

Tekirdağ'ın tanınmış iş insanı Mennan Yıldırım, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği'ne projeler ile ilgili danışmanlık yapacak.

Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Mennan Yıldırım'ın birlik adına yurt içi ve yurtdışı kaynaklı sektörle ilgili hibe veya finansman katkılı projeleri araştırmalar yapmak, bunlarla ilgili birliğe gerekli bilgi ve yönlendirmelerde bulunmak, gerekli şartnameleri temin etmek adına proje danışmanlığı yapacağını söyledi.

Mennan Yıldırım'ın özellikle yurtdışı piyasalarını çok iyi bildiğini ifade eden Keskin, "Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği olarak daha fazla büyüme gibi çok önemli bir hedefimiz var. Bu çerçevede Tekirdağlı iş insanı Mennan Yıldırım ile proje danışmanlığı konusunda anlaşmaya vardık. Bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz. Danışmanlığı sözleşmesi imzalıyoruz" dedi.

Mennan Yıldırım da birlik, kooperatif ve benzeri oluşumların tarımın ile hayvancılığın gelişimine, ülkenin ekonomisine, ihracata ve özellikle kırsal kesimdeki üreticilere çok ciddi manada katkılarının bulunduğunu belirtti. Konuşmaların ardından danışmanlık sözleşmesi Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin ile Mennan Yıldırım tarafından imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.