TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım Şehit Ailesini Ziyaret Etti

SİYASET 14.05.2021 - 11:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla 11.04.1985 tarihinde Kars’ta görev yaparken mahkûm sevki sırasında yaşanan kaza sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Fazıl Sökmen’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette TBMM Başkanı Şentop, şehidimizin eşi Sevim Sökmen ve kızı Merve Sökmen’in bayramını kutlayarak Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Kuran-ı Kerim okunup İl Müftüsü İsmail İpek’in dua etmesinin ardından ziyaret son buldu. Ziyarette TBMM Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım’a Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Başsavcı Güngör Karakoç, İl Müftüsü İsmail İpek eşlik etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla 11.04.1985 tarihinde Kars’ta görev yaparken mahkûm sevki sırasında yaşanan kaza sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Fazıl Sökmen’in ailesini ziyaret etti.

Ziyarette TBMM Başkanı Şentop, şehidimizin eşi Sevim Sökmen ve kızı Merve Sökmen’in bayramını kutlayarak Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Kuran-ı Kerim okunup İl Müftüsü İsmail İpek’in dua etmesinin ardından ziyaret son buldu.

Ziyarette TBMM Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım’a Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Başsavcı Güngör Karakoç, İl Müftüsü İsmail İpek eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.