TEHDİTLE 2 MİLYON TL'LİK SENET İMZALATAN ŞAHIS YAKALANDI

MARMARA EREĞLİSİ 29.06.2021 - 21:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEHDİTLE 2 MİLYON TL'LİK SENET İMZALATAN ŞAHIS YAKALANDI

Tekirdağ’da bir şahsa tehdit ve darpla 2 milyon TL’lik senet imzalattığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.   Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde daha önceden iş anlaşması olduğu şahsa tehdit ve darpla 2 milyon TL'lik senet imzalattığı iddia edilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, G.T. isimli şahıs, daha önceden iş anlaşması olduğu M.T. isimli zanlının kendisini ofise çağırarak sözlü tehdit ve darp yoluyla 2 milyon TL’lik senet ve sözleşme imzalattığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Konuyla ilgili olarak cumhuriyet başsavcısından alınan talimatlarla M.T.'yi yakalama çalışmaları başlatıldı.   RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bahse konu senet ve sözleşme ele geçirildi. Ayrıca iş yeri içerisinde ruhsatsız üzerinde marka model bulunmayan 1 adet silah, bu silaha ait şarjör ve 33 adet fişek ele geçirildi. M.T. gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.   Kapaklı Gazetesi

Tekirdağ’da bir şahsa tehdit ve darpla 2 milyon TL’lik senet imzalattığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

 

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde daha önceden iş anlaşması olduğu şahsa tehdit ve darpla 2 milyon TL'lik senet imzalattığı iddia edilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, G.T. isimli şahıs, daha önceden iş anlaşması olduğu M.T. isimli zanlının kendisini ofise çağırarak sözlü tehdit ve darp yoluyla 2 milyon TL’lik senet ve sözleşme imzalattığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Konuyla ilgili olarak cumhuriyet başsavcısından alınan talimatlarla M.T.'yi yakalama çalışmaları başlatıldı.

 

RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bahse konu senet ve sözleşme ele geçirildi. Ayrıca iş yeri içerisinde ruhsatsız üzerinde marka model bulunmayan 1 adet silah, bu silaha ait şarjör ve 33 adet fişek ele geçirildi. M.T. gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Kapaklı Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.