TEKİRDAĞ'A KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR

GÜNDEM 14.10.2021 - 10:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR

CUMA GÜNÜNE DİKKAT! KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR
  PERŞEMBE GÜNÜ YER YER YAĞIŞ BEKLENİYOR 14 Ekim Perşembe günü Tekirdağ'ın batı ilçeleri başta olmak üzere 6-20mm yağış bekleniyor. CUMA GÜNÜNE DİKKAT! KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre, 15 Ekim Cuma günü Tekirdağ çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın, başta kuzeybatı ilçeleri (Malkara, Hayrabolu ile Şarköy, Süleymanpaşa, Muratlı'nın bir bölümü) olmak üzere yerel kuvvetli olması, diğer ileçelerde ise sağanak şeklinde olması bekleniyor. Metrekareye 21-50 mm arasında yağış bırakacağı tahmin edilen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer etikili olması bekleniyor. SEL, SU BASKINLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. CUMARTESİ GÜNÜ DE SAĞANAK BEKLENİYOR Cuma günü etkili olması beklenen sağanakların 16 Ekim Cumartesi günü de devam etmesi bekleniyor. PAZAR GÜNÜ HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR Rapora göre mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının 17 Ekim Pazar günü 6-7 derece azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.  Hafta boyunca 18-19 derece civarlarında seyreden hava sıcaklıklarının 17 Ekim Pazar günü 12-13 derecelere, gece ve sabah saatlerinde ise 10 derecenin altına düşmesi bekleniyor.
CUMA GÜNÜNE DİKKAT! KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR
 

PERŞEMBE GÜNÜ YER YER YAĞIŞ BEKLENİYOR
14 Ekim Perşembe günü Tekirdağ'ın batı ilçeleri başta olmak üzere 6-20mm yağış bekleniyor.

CUMA GÜNÜNE DİKKAT! KUVVETLİ SAĞANAK GELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre, 15 Ekim Cuma günü Tekirdağ çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın, başta kuzeybatı ilçeleri (Malkara, Hayrabolu ile Şarköy, Süleymanpaşa, Muratlı'nın bir bölümü) olmak üzere yerel kuvvetli olması, diğer ileçelerde ise sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Metrekareye 21-50 mm arasında yağış bırakacağı tahmin edilen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer etikili olması bekleniyor.

SEL, SU BASKINLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI
Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

CUMARTESİ GÜNÜ DE SAĞANAK BEKLENİYOR
Cuma günü etkili olması beklenen sağanakların 16 Ekim Cumartesi günü de devam etmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR
Rapora göre mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının 17 Ekim Pazar günü 6-7 derece azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor. 

Hafta boyunca 18-19 derece civarlarında seyreden hava sıcaklıklarının 17 Ekim Pazar günü 12-13 derecelere, gece ve sabah saatlerinde ise 10 derecenin altına düşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.