TEKİRDAĞ'A SOĞUK VE YAĞIŞ GELİYOR

YAŞAM 21.09.2021 - 18:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A SOĞUK VE YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin son raporlarına göre bölgemizde yarından itibaren yaz havaları artık sona eriyor. Yarından itibaren bölgemiz serin havanın etkisine giriyor.
Tekirdağ'ı serin ve yağışlı günler bekliyor. Sıcaklık aniden düşecek Meteoroloji’nin son raporlarına göre bölgemizde yarından itibaren yaz havaları artık sona eriyor.  Yarından itibaren bölgemiz serin havanın etkisine giriyor. ÇARŞAMBA YAZ BİTİYOR Tekirdağ genelinde çarşamba gününden itibaren soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Tekirdağ'da da hava sıcaklığının 5-8 derece arasında düşmesi bekleniyor. Kentte iki gün boyunca yer yer sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre, Tekirdağ ve çevresine çarşamba akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği öngörülüyor. Tekirdağ'ın büyük bölümünde görülecek yağışların, 0,1-5mm yağış bırakması bekleniyor. ÇARŞAMBA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR Sıcaklıkların, çarşamba akşam saatlerinde Marmara Bölgesi'nden başlayarak perşembe günü ülke genelinde 6-10 derece düşeceği tahmin ediliyor. GECE VE SABAH SOĞUK OLACAK Tekirdağ'da çarşamba günü sıcaklığın aniden düşmesi bekleniyor. Pazartesi ve Salı günü 28-30 derece arasında olan gündüz hava sıcaklığının çarşamba ve perşembe günleri 20 derece civarlarına kadar düşeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji’nin son raporlarına göre bölgemizde yarından itibaren yaz havaları artık sona eriyor. Yarından itibaren bölgemiz serin havanın etkisine giriyor.

Tekirdağ'ı serin ve yağışlı günler bekliyor. Sıcaklık aniden düşecek
Meteoroloji’nin son raporlarına göre bölgemizde yarından itibaren yaz havaları artık sona eriyor.  Yarından itibaren bölgemiz serin havanın etkisine giriyor.

ÇARŞAMBA YAZ BİTİYOR
Tekirdağ genelinde çarşamba gününden itibaren soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Tekirdağ'da da hava sıcaklığının 5-8 derece arasında düşmesi bekleniyor. Kentte iki gün boyunca yer yer sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre, Tekirdağ ve çevresine çarşamba akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği öngörülüyor.

Tekirdağ'ın büyük bölümünde görülecek yağışların, 0,1-5mm yağış bırakması bekleniyor.

ÇARŞAMBA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR
Sıcaklıkların, çarşamba akşam saatlerinde Marmara Bölgesi'nden başlayarak perşembe günü ülke genelinde 6-10 derece düşeceği tahmin ediliyor.

GECE VE SABAH SOĞUK OLACAK
Tekirdağ'da çarşamba günü sıcaklığın aniden düşmesi bekleniyor. Pazartesi ve Salı günü 28-30 derece arasında olan gündüz hava sıcaklığının çarşamba ve perşembe günleri 20 derece civarlarına kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.