“TEKİRDAĞ ADETA TERKEDİLMİŞ BİR ŞEHİR”

SİYASET 05.07.2021 - 21:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

“TEKİRDAĞ ADETA TERKEDİLMİŞ BİR ŞEHİR”

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Tekirdağ’ımız adeta terkedilmiş bir şehir gibi büyük sorunlarla mücadele etmeye çalışmaktadır. Zengin topraklar üzerinde yaşıyoruz, sulama yapılabilse 2. Bir GAP olabilecek ilimizde sulama için yeterli yatırım yapılmamaktadır” dedi. İYİ PARTİ’DEN SEÇİM HAZIRLIĞI TOPLANTISI   İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı geniş katılımlı istişare ve seçime hazırlık toplantısı yaptı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim işleri Başkan Yardımcıları GİK Üyeleri Dursun Çolak ve Kürşad Yamaner ile İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe başkanları, seçim işleri başkanları ve üyeler katıldı. ‘TEKİRDAĞ’DA SULAMA İÇİN YETERLİ YATIRIM YAPILMAMAKTADIR’   İYİ Parti’nin Türkiye partisi olduğunu ifade eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Tekirdağ’ımız adeta terkedilmiş bir şehir gibi büyük sorunlarla mücadele etmeye çalışmaktadır. Zengin topraklar üzerinde yaşıyoruz, sulama yapılabilse 2. Bir GAP olabilecek ilimizde sulama için yeterli yatırım yapılmamaktadır. Tedbir alınmazsa birkaç yıl içinde içme suyunu bile karşılanmakta büyük zorluklar yaşanacaktır. Niteliksiz sanayi nedeniyle toprakları ve çevresi kirletilmiş bir Tekirdağ ile karşı karşıyayız” dedi. ‘İYİ PARTİ İKTİDARINDAN BAŞKA ÇÖZÜM’ Alkaya, “Yapılmayan, başlayıp ta bitmeyen yatırımlarla Tekirdağ sancılar içinde kıvranmaktadır. Sayın Başkanım diyeceksiniz ki, Tekirdağ’ın bir vekili TBMM Meclis başkanı, bir diğer vekili ise CHP’nin ikinci adamı onlar bu sorunlara niye müdahil olmuyorlar. Maalesef üzüntümüz de ondan. Sanki tiyatro oynanıyor uzun tartışmalar var fakat sonuç yok. Sayın Milletvekilimizin gayretleri de ikili kavgayı sonlandırmaya yetmemektedir. Nereden bakılırsa bakılsın artık İYİ Parti iktidarından başka çözüm görünmüyor. İnanıyoruz ki, İYİ Parti iktidarında üç Kemaller diyarı Tekirdağ da hakkı olan yatırımları alacaktır” diye konuştu. İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuşmalarında İYİ Parti’nin 81 ilde seçime hazır bir parti olduğunu vurguladı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Tekirdağ’ımız adeta terkedilmiş bir şehir gibi büyük sorunlarla mücadele etmeye çalışmaktadır. Zengin topraklar üzerinde yaşıyoruz, sulama yapılabilse 2. Bir GAP olabilecek ilimizde sulama için yeterli yatırım yapılmamaktadır” dedi.

İYİ PARTİ’DEN SEÇİM HAZIRLIĞI TOPLANTISI

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı geniş katılımlı istişare ve seçime hazırlık toplantısı yaptı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim işleri Başkan Yardımcıları GİK Üyeleri Dursun Çolak ve Kürşad Yamaner ile İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe başkanları, seçim işleri başkanları ve üyeler katıldı.

‘TEKİRDAĞ’DA SULAMA İÇİN YETERLİ YATIRIM YAPILMAMAKTADIR’

 

İYİ Parti’nin Türkiye partisi olduğunu ifade eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Tekirdağ’ımız adeta terkedilmiş bir şehir gibi büyük sorunlarla mücadele etmeye çalışmaktadır. Zengin topraklar üzerinde yaşıyoruz, sulama yapılabilse 2. Bir GAP olabilecek ilimizde sulama için yeterli yatırım yapılmamaktadır. Tedbir alınmazsa birkaç yıl içinde içme suyunu bile karşılanmakta büyük zorluklar yaşanacaktır. Niteliksiz sanayi nedeniyle toprakları ve çevresi kirletilmiş bir Tekirdağ ile karşı karşıyayız” dedi.

‘İYİ PARTİ İKTİDARINDAN BAŞKA ÇÖZÜM’

Alkaya, “Yapılmayan, başlayıp ta bitmeyen yatırımlarla Tekirdağ sancılar içinde kıvranmaktadır. Sayın Başkanım diyeceksiniz ki, Tekirdağ’ın bir vekili TBMM Meclis başkanı, bir diğer vekili ise CHP’nin ikinci adamı onlar bu sorunlara niye müdahil olmuyorlar. Maalesef üzüntümüz de ondan. Sanki tiyatro oynanıyor uzun tartışmalar var fakat sonuç yok. Sayın Milletvekilimizin gayretleri de ikili kavgayı sonlandırmaya yetmemektedir. Nereden bakılırsa bakılsın artık İYİ Parti iktidarından başka çözüm görünmüyor. İnanıyoruz ki, İYİ Parti iktidarında üç Kemaller diyarı Tekirdağ da hakkı olan yatırımları alacaktır” diye konuştu.

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuşmalarında İYİ Parti’nin 81 ilde seçime hazır bir parti olduğunu vurguladı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.