Tekirdağ'da Bekçi Şehit Oldu

SÜLEYMANPAŞA 14.07.2021 - 08:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ'da Bekçi Şehit Oldu

İki Aile Arasındaki Çatışmada Biri Şehit Biri Ağır Yaralı İki Genç
Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Toki'de iki bekçiye silahlı saldırı. Bekçiler G. K ve F. D. ağır yaralı olarak Araştırma ve Şehir hastanesine kaldırılmıştı.   Toki Bölgesinde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden bekçiler Necip Sevil ve Gökçen Koşal pompalı ateş sonucu ağır yaralandı. Saçmalarının başına isabet eden bekçi Gökçen Koşal tüm müdahalelere rahmen kurtarılamadı.
İki Aile Arasındaki Çatışmada Biri Şehit Biri Ağır Yaralı İki Genç

Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Toki'de iki bekçiye silahlı saldırı. Bekçiler G. K ve F. D. ağır yaralı olarak Araştırma ve Şehir hastanesine kaldırılmıştı.

 

Toki Bölgesinde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden bekçiler Necip Sevil ve Gökçen Koşal pompalı ateş sonucu ağır yaralandı.

Saçmalarının başına isabet eden bekçi Gökçen Koşal tüm müdahalelere rahmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.