TEKİRDAĞ'DA GRAMAJI DÜŞÜRÜLDÜ 2 TL OLDU

EKONOMİ 30.10.2021 - 15:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA GRAMAJI DÜŞÜRÜLDÜ 2 TL OLDU

EKMEĞE ZAM.
Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği’nin aldığı kararla 1.75 TL olan 210 gram ekmeğin gramı 200 grama düşürülerek 2 TL olarak belirlendi. Zamla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, “Una gelen zamlar üzerine Tekirdağ’d ekmeğe zam yaptık. 1.75 TL olan 210 gram ekmeği 200 grama düşürerek 2 TL yaptık. Bir haftaya yürürlüğe girecek. Son zamanlarda un başta olmak üzere gelen zamlar fırıncılarımızı zam yapmaya zorladı. Biz de bu talebi değerlendirip zam yaptık” dedi.
EKMEĞE ZAM.

Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği’nin aldığı kararla 1.75 TL olan 210 gram ekmeğin gramı 200 grama düşürülerek 2 TL olarak belirlendi.

Zamla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, “Una gelen zamlar üzerine Tekirdağ’d ekmeğe zam yaptık. 1.75 TL olan 210 gram ekmeği 200 grama düşürerek 2 TL yaptık. Bir haftaya yürürlüğe girecek. Son zamanlarda un başta olmak üzere gelen zamlar fırıncılarımızı zam yapmaya zorladı. Biz de bu talebi değerlendirip zam yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.