TEKİRDAĞ'DA KATLİM GİBİ KAZA

MURATLI 23.11.2021 - 18:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA KATLİM GİBİ KAZA

2 Ölü, 15 Yaralı
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde iplik fabrikasına işçi taşıyan servis midibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil içinde bulunan karı-koca hayatını kaybetti, 15 işçi ise yaralandı.     Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Muratlı ilçesi girişinde meydana geldi. İlçede otel işletmeciliği yapan Özcan Özdemir (47) idaresindeki 59 AL 320 plakalı otomobil, yağışlardan dolayı kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek fabrikaya işçi taşıyan Recep Öngel idaresindeki 59 S 6271 plakalı servis midibüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan sürücü Özcan Özdemir ve araçta yolcu olarak bulunan eşi Nalan Özdemir (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Midibüs içinde sıkışan şoför ve yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak Muratlı Devlet Hastanesi ve Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Karı-kocanın cansız bedeni sıkıştıkları yerden midibüsün iş makinesi ile çekilmesi sonucu çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı. Arkadaşlarının kazaya karışan otomobilin kendi otomobili olduğunu sanarak kendisini aradığını belirten Kerim Demir, “Benim olduğumu sanmışlar, arabayı gören kazayı benim yaptığım sanarak beni aradılar. Bende kaza yerine geldiğimde arkadaşımız Özcan ve eşinin araçlarının servis minibüsü ile çarpışması sonucu öldüğünü gördüm. Çok üzgünüz. İlçemizde sevilen bir kardeşimizdi” dedi.
2 Ölü, 15 Yaralı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde iplik fabrikasına işçi taşıyan servis midibüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil içinde bulunan karı-koca hayatını kaybetti, 15 işçi ise yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Muratlı ilçesi girişinde meydana geldi. İlçede otel işletmeciliği yapan Özcan Özdemir (47) idaresindeki 59 AL 320 plakalı otomobil, yağışlardan dolayı kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek fabrikaya işçi taşıyan Recep Öngel idaresindeki 59 S 6271 plakalı servis midibüsüne çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan sürücü Özcan Özdemir ve araçta yolcu olarak bulunan eşi Nalan Özdemir (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Midibüs içinde sıkışan şoför ve yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak Muratlı Devlet Hastanesi ve Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Karı-kocanın cansız bedeni sıkıştıkları yerden midibüsün iş makinesi ile çekilmesi sonucu çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.

Arkadaşlarının kazaya karışan otomobilin kendi otomobili olduğunu sanarak kendisini aradığını belirten Kerim Demir, “Benim olduğumu sanmışlar, arabayı gören kazayı benim yaptığım sanarak beni aradılar. Bende kaza yerine geldiğimde arkadaşımız Özcan ve eşinin araçlarının servis minibüsü ile çarpışması sonucu öldüğünü gördüm. Çok üzgünüz. İlçemizde sevilen bir kardeşimizdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.