TEKİRDAĞ'DA PAZAR KURULACAK YERLER BELLİ OLDU

YAŞAM 07.05.2021 - 14:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA PAZAR KURULACAK YERLER BELLİ OLDU

Bakanlıkça yayımlanan genelgede, mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin (yaş sebze-meyve) zayi olabileceği yönünde tespitler bulunduğu ve bu nedenle yeni kararların alındığı yer aldı. Buna göre, tam kapanma döneminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.   CUMARTESİ GÜNÜ 3 MAHALLEDE AÇIK OLACAK   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkanı Sami KAYIN, Süleymanpaşa ilçesinde Hürriyet Mahallles, Kumbağ Mahallesi ve Köprübaşında bulunan semt pazarlarının 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri açık olacağını belirtti. Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda özellikle köylülerin ürünleri olmak üzere sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek. Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına izin verilmeyecek.   EN YAKIN SEMT PAZARINA GİTMEK SERBEST OLACAK   Pazara giderek alışveriş yapacak olan vatandaşlarım 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri Süleymanpaşa’da kurulan pazarlardan ikametlerine en yakın pazara gitmeleri serbest olacak.   kaynak.tekirdagodak.com

Bakanlıkça yayımlanan genelgede, mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin (yaş sebze-meyve) zayi olabileceği yönünde tespitler bulunduğu ve bu nedenle yeni kararların alındığı yer aldı. Buna göre, tam kapanma döneminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.

 

CUMARTESİ GÜNÜ 3 MAHALLEDE AÇIK OLACAK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkanı Sami KAYIN, Süleymanpaşa ilçesinde Hürriyet Mahallles, Kumbağ Mahallesi ve Köprübaşında bulunan semt pazarlarının 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri açık olacağını belirtti. Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda özellikle köylülerin ürünleri olmak üzere sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek. Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına izin verilmeyecek.

 

EN YAKIN SEMT PAZARINA GİTMEK SERBEST OLACAK

 

Pazara giderek alışveriş yapacak olan vatandaşlarım 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri Süleymanpaşa’da kurulan pazarlardan ikametlerine en yakın pazara gitmeleri serbest olacak.

 

kaynak.tekirdagodak.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.