Tekirdağ Konutta En Hızlı Kazandıran Şehir

EKONOMİ 08.09.2021 - 11:03, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ Konutta En Hızlı Kazandıran Şehir

Tekirdağ'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen İlçeler Yıllık ortalamalara bakıldığında Ağustos 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ilinde en fazla değer kazanan ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur. Son 4 Yılda 100'e Varan Artış Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa'dan elde edilen verilere göre Tekirdağ'da konut fiyatlarında son 4 yılda göre 100,29'luk bir artış oldu.  Tekirdağ'da En Hızlı Kazandıran İlçeler Amortisman süreleri dikkate alındığında ise Ağustos 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en hızlı geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Şarköy, Marmaraereğlisi, Ergene, Kapaklı, Süleymanpaşa olmuştur.   Tekirdağ'da En Geç Kazandıran İlçeler Amortisman süreleri dikkate alındığında Ağustos 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en geç geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur.   Tekirdağ'da Kiralık Ev Fiyatları Tekirdağ ilinde Ağustos 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları 36.54 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 110 metrekaredir.   Tekirdağ'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 20 Yıl Tekirdağ ilinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Ağustos 2021 sonu itibarıyla 10 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 20 yıl seviyelerindedir.

Tekirdağ'da Konut Fiyatları En Fazla Yükselen İlçeler
Yıllık ortalamalara bakıldığında Ağustos 2021 sonu itibarıyla konut için Tekirdağ ilinde en fazla değer kazanan ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur.

Son 4 Yılda 100'e Varan Artış
Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa'dan elde edilen verilere göre Tekirdağ'da konut fiyatlarında son 4 yılda göre 100,29'luk bir artış oldu

Tekirdağ'da En Hızlı Kazandıran İlçeler
Amortisman süreleri dikkate alındığında ise Ağustos 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en hızlı geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Şarköy, Marmaraereğlisi, Ergene, Kapaklı, Süleymanpaşa olmuştur.

 

Tekirdağ'da En Geç Kazandıran İlçeler
Amortisman süreleri dikkate alındığında Ağustos 2021 sonu itibarıyla Tekirdağ ilinde en geç geri dönüşe sahip ilçeler sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Muratlı olmuştur.

 

Tekirdağ'da Kiralık Ev Fiyatları
Tekirdağ ilinde Ağustos 2021 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde kiralık konutların kiraları 36.54 artmıştır. Ortalama kiralık konut büyüklüğü 110 metrekaredir.

 

Tekirdağ'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 20 Yıl
Tekirdağ ilinde kiralık konutların ortalama metrekare birim kirasi Ağustos 2021 sonu itibarıyla 10 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 20 yıl seviyelerindedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.