Tekirdağ Muratlı Caddesinde İntihar Teşebbüsü

SÜLEYMANPAŞA 19.06.2021 - 19:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ Muratlı Caddesinde İntihar Teşebbüsü

Tekirdağ'da intihar girişimi Trafiği kilitledi
Tekirdağ Muratlı Caddesinde bir şahıs 5 katlı binanın çatı katına çıkarak intihar eyleminde bulundu. Polis, İtfaiye ve Ambulans ların olay yerine gelmesi üzerine çevrede meraklı bakışlar oluştu. Eline telefonunu alan herkes intihar olayını çekmeye başladı. Polis'in anons yapmasına rağmen çevredikiler aldırış dahi etmeden çekim yapmaya devam etti. Çatı katına çıkan şahıs 3 saat boyuncu polis memurlarının ikna çabalarına rağmen çatıdaki kiremetileri çıkarıp çatıya atarak çevrede korku yarattı. İntihara teşebbüs olayı nedeni ile Muratlı caddesi bir süre trafiğe kapandı. Ailesi ve çocukları ile görüşemediğini bağırarak söyleyen şahıs polis memurlarının başarılı ikna çabaları sonucunda gözaltına alındı. Şahısın daha önce intihar teşebbüsüne kalkıştığı öğrenildi.
Tekirdağ'da intihar girişimi Trafiği kilitledi

Tekirdağ Muratlı Caddesinde bir şahıs 5 katlı binanın çatı katına çıkarak intihar eyleminde bulundu.

Bir açık hava görseli olabilir

Polis, İtfaiye ve Ambulans ların olay yerine gelmesi üzerine çevrede meraklı bakışlar oluştu.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Eline telefonunu alan herkes intihar olayını çekmeye başladı. Polis'in anons yapmasına rağmen çevredikiler aldırış dahi etmeden çekim yapmaya devam etti.

Bir gökyüzü görseli olabilir

Çatı katına çıkan şahıs 3 saat boyuncu polis memurlarının ikna çabalarına rağmen çatıdaki kiremetileri çıkarıp çatıya atarak çevrede korku yarattı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve gökyüzü görseli olabilir

İntihara teşebbüs olayı nedeni ile Muratlı caddesi bir süre trafiğe kapandı.

Bir gökyüzü görseli olabilir

Ailesi ve çocukları ile görüşemediğini bağırarak söyleyen şahıs polis memurlarının başarılı ikna çabaları sonucunda gözaltına alındı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Şahısın daha önce intihar teşebbüsüne kalkıştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.