Üniversiteli Semanur yaşam savaşı veriyor

SÜLEYMANPAŞA 05.11.2021 - 21:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Üniversiteli Semanur yaşam savaşı veriyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yolun karşısındaki yurda geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 18 yaşındaki üniversiteöğrencisi Semanur Yardımcıel kazada ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren genç kız doktorlar tarafından yoğun bakımda uyutuluyor.   Edinilen bilgiye göre kaza akşam saat 19:30 sıralarında Süleymanapaşa ilçesi Değirmenaltı Mahallesi’nde meydana geldi. Fevzi A. İdaresindeki 59 AJ 674 otomobil yolunda karşısındaki Kredi Yurtlar Kurumu’na giden  18 yaşındaki Tekirağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi Semanur Yardımcıel’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarına savrulan Yardımcıel, ambulansla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren ve durumu ağır olan Yardımcıel doktorlar tarafından uyutuluyor. Kazandan sonra ise şoför Fevzi  A. Polis tarafından gözaltına alındı.     Kaynak. Ferhat Akgün

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yolun karşısındaki yurda geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 18 yaşındaki üniversiteöğrencisi Semanur Yardımcıel kazada ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren genç kız doktorlar tarafından yoğun bakımda uyutuluyor.

 

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saat 19:30 sıralarında Süleymanapaşa ilçesi Değirmenaltı Mahallesi’nde meydana geldi. Fevzi A. İdaresindeki 59 AJ 674 otomobil yolunda karşısındaki Kredi Yurtlar Kurumu’na giden  18 yaşındaki Tekirağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi Semanur Yardımcıel’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarına savrulan Yardımcıel, ambulansla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren ve durumu ağır olan Yardımcıel doktorlar tarafından uyutuluyor. Kazandan sonra ise şoför Fevzi  A. Polis tarafından gözaltına alındı.

 

 

Kaynak. Ferhat Akgün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.