Ünlü Güzellik Uzmanı Hülya Aziz “Şimdi birlik olma zamanı”

YAŞAM 14.04.2021 - 16:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Ünlü Güzellik Uzmanı Hülya Aziz “Şimdi birlik olma zamanı”

GÜZELLİK SALONLARININ HAKLI İSYANI
Güzellik Uzmanı Hülya Aziz “Şimdi birlik olma zamanı” dedi. Ünlü Güzellik Uzmanı Ayrıca; ''Güzellik merkezlerinde yapılan işlemlerin haklarının giderek elimizden alınması beni ve sektörümde bulunan bütün meslektaşlarımı üzüntüye boğmuştur. Eğitimlerini almış olduğumuz uygulamalar ve bizi güzellik uzmanı yapan lazer epilasyon uygulaması ve bir çok uygulama bizimdir. Bunu elimizden almaya kimsenin hakkı yoktur'' dedi.   Güzellik Salonların haklı isyanı sosyal medyada gündem olaya devam ederken, İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ayşe Aydın bir basın bildirisi yayınlayarak olanları kınadı.  
GÜZELLİK SALONLARININ HAKLI İSYANI

Güzellik Uzmanı Hülya Aziz “Şimdi birlik olma zamanı” dedi.

Ünlü Güzellik Uzmanı Ayrıca;

''Güzellik merkezlerinde yapılan işlemlerin haklarının giderek elimizden alınması beni ve sektörümde bulunan bütün meslektaşlarımı üzüntüye boğmuştur. Eğitimlerini almış olduğumuz uygulamalar ve bizi güzellik uzmanı yapan lazer epilasyon uygulaması ve bir çok uygulama bizimdir. Bunu elimizden almaya kimsenin hakkı yoktur'' dedi.

 

Güzellik Salonların haklı isyanı sosyal medyada gündem olaya devam ederken, İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ayşe Aydın bir basın bildirisi yayınlayarak olanları kınadı.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.