VAHAP AKAY: BUGÜN ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR (03-02-2021)

ÇERKEZKÖY 03.02.2021 - 14:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

VAHAP AKAY: BUGÜN ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR (03-02-2021)

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, pandemi nedeniyle esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bugün sahip çıkma günüdür” dedi.
YARDIM KARARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ    Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “11 aydır esnafımızı bölgemizi ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Büyük marketlerde fiyat artışıyla ilgili sıkıntılar yaşadık. Fakat biz her zaman esnafımızın her açıdan büyük marketlerden bir adım önde olduğunu söyledik. Bu ekonomik sıkıntıyı asgari seviyeye çekmek için alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım diyoruz” dedi. Bozdağ, Çerkezköy Belediye Meclisi’nde pandemi nedeniyle kepenk kapamak zorunda kalan esnafa 2 bin TL yardımda bulunulması yönünde alınan karardan dolayı da Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediye Meclisi’ne teşekkür etti.   ESNAFIMIZ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMALIYIZ    Zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Pandemi sürecinde genelge gereği kepenk kapatmak zorunda kalan, kısıtlamalarla karşılaşan, zaten ekonomik açıdan zorluklar yaşayan esnafımız, bir de böyle olağanüstü zor bir dönemi yaşamak zorunda kaldı. Dolayısıyla bütün kurumların, kuruluşların elinden gelen tüm desteği esnafımıza sunması gereken bir dönemden geçiyoruz. Yerel esnafımızı daha da güçlendirebilmek, onlara daha fazla sahip çıkabilmek, esnafımızı kalkındırabilmek için vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet istemek, esnafımız için farkındalık oluşturmak adına bugün bir aradayız” dedi. ESNAFIMIZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR    Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Umut ediyorum bu girişim esnaf odasının tüm üyeleri için hayırlı olur ve vatandaşlarımıza bu konuda bir farkındalık oluşturabiliriz. Kısıtlamalar nedeniyle zor günler yaşayan esnafımıza Çerkezköy Belediyesi olarak biz de yardımcı olmak istedik. Devletin de, hükümetin de destekleri var. Fakat esnafımızın bugünkü yaşam koşullarında bu yardımların yeterli olmadığını düşünüyor, esnafımıza daha fazla sahip çıkılması gerektiğine inanıyoruz. Bugün esnafımıza sahip çıkma günüdür diyerek buradayız” ifadelerini kullandı.      Ziyaret sonunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Gazozoğlu’nun doğum günü kutlandı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, pandemi nedeniyle esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bugün sahip çıkma günüdür” dedi.

YARDIM KARARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

   Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “11 aydır esnafımızı bölgemizi ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Büyük marketlerde fiyat artışıyla ilgili sıkıntılar yaşadık. Fakat biz her zaman esnafımızın her açıdan büyük marketlerden bir adım önde olduğunu söyledik. Bu ekonomik sıkıntıyı asgari seviyeye çekmek için alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım diyoruz” dedi. Bozdağ, Çerkezköy Belediye Meclisi’nde pandemi nedeniyle kepenk kapamak zorunda kalan esnafa 2 bin TL yardımda bulunulması yönünde alınan karardan dolayı da Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediye Meclisi’ne teşekkür etti.  

ESNAFIMIZ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMALIYIZ

   Zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Pandemi sürecinde genelge gereği kepenk kapatmak zorunda kalan, kısıtlamalarla karşılaşan, zaten ekonomik açıdan zorluklar yaşayan esnafımız, bir de böyle olağanüstü zor bir dönemi yaşamak zorunda kaldı. Dolayısıyla bütün kurumların, kuruluşların elinden gelen tüm desteği esnafımıza sunması gereken bir dönemden geçiyoruz. Yerel esnafımızı daha da güçlendirebilmek, onlara daha fazla sahip çıkabilmek, esnafımızı kalkındırabilmek için vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet istemek, esnafımız için farkındalık oluşturmak adına bugün bir aradayız” dedi.

ESNAFIMIZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

   Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Umut ediyorum bu girişim esnaf odasının tüm üyeleri için hayırlı olur ve vatandaşlarımıza bu konuda bir farkındalık oluşturabiliriz. Kısıtlamalar nedeniyle zor günler yaşayan esnafımıza Çerkezköy Belediyesi olarak biz de yardımcı olmak istedik. Devletin de, hükümetin de destekleri var. Fakat esnafımızın bugünkü yaşam koşullarında bu yardımların yeterli olmadığını düşünüyor, esnafımıza daha fazla sahip çıkılması gerektiğine inanıyoruz. Bugün esnafımıza sahip çıkma günüdür diyerek buradayız” ifadelerini kullandı.  

   Ziyaret sonunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Gazozoğlu’nun doğum günü kutlandı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.