VATANDAŞA AŞI ÇAĞRISI

SÜLEYMANPAŞA 09.07.2021 - 20:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

VATANDAŞA AŞI ÇAĞRISI

Kırsal mahallelerde dezenfeksiyon çalışmaları titizlikle sürüyor Süleymanpaşa Belediyesi, Korna virüsü salgını ile mücadelenin ülke genelinde giderek daha fazla başarıya ulaşmasının ve salgın riskinin günden güne azalmasının ardından, salgına son darbeyi vurmak amacıyla salgınla mücadele çalışmalarına devam ediyor. KAMUSAL ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR Kırsal mahallelerde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında; okul, cami, muhtarlık, köy kahvehanesi, köy meydanı gibi kamusal alanlarda dezenfeksiyon ve temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca hem kırsal mahallelerde hem de merkezde bulunan toplamda 6 binin üzerindeki çöp konteynerleri düzenli olarak arındırılarak olası hastalık risklerinin ortadan kaldırılması sağlanmış oluyor. ALTI KIRSAL MAHALLEDE DEZENFEKSİYON İŞLEMİ Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, son olarak Dedecik, Karahalil, Çanakçı, Ormanlı, Tatarlı ve Oruçbeyli Mahallelerinde dezenfeksiyon işlemleri yapıldı. VATANDAŞA AŞI ÇAĞRISI Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kurumsal önlemlerin tek başına yeterli olmadığı bir kez daha hatırlatılarak kişisel önlemlerin titizlikle uygulanmaya devam etmesinin önemine değinildi. Ayrıca yaygınlaşan aşılama uygulamalarına dikkat çekildi ve tüm vatandaşların vakit yitirmeden aşı yaptırmasıyla özlenen günlere kavuşulabileceği vurgulandı.

Kırsal mahallelerde dezenfeksiyon çalışmaları titizlikle sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Korna virüsü salgını ile mücadelenin ülke genelinde giderek daha fazla başarıya ulaşmasının ve salgın riskinin günden güne azalmasının ardından, salgına son darbeyi vurmak amacıyla salgınla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

KAMUSAL ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Kırsal mahallelerde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında; okul, cami, muhtarlık, köy kahvehanesi, köy meydanı gibi kamusal alanlarda dezenfeksiyon ve temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca hem kırsal mahallelerde hem de merkezde bulunan toplamda 6 binin üzerindeki çöp konteynerleri düzenli olarak arındırılarak olası hastalık risklerinin ortadan kaldırılması sağlanmış oluyor.

ALTI KIRSAL MAHALLEDE DEZENFEKSİYON İŞLEMİ

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, son olarak Dedecik, Karahalil, Çanakçı, Ormanlı, Tatarlı ve Oruçbeyli Mahallelerinde dezenfeksiyon işlemleri yapıldı.

VATANDAŞA AŞI ÇAĞRISI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kurumsal önlemlerin tek başına yeterli olmadığı bir kez daha hatırlatılarak kişisel önlemlerin titizlikle uygulanmaya devam etmesinin önemine değinildi. Ayrıca yaygınlaşan aşılama uygulamalarına dikkat çekildi ve tüm vatandaşların vakit yitirmeden aşı yaptırmasıyla özlenen günlere kavuşulabileceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.