Vektör ve uçkun mücadelesi titizlikle sürdürülüyor

SÜLEYMANPAŞA 05.07.2021 - 21:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Vektör ve uçkun mücadelesi titizlikle sürdürülüyor

Vektör ve uçkun mücadelesi titizlikle sürdürülüyor Süleymanpaşa Belediyesi, Mart ayından bu yana sürdürdüğü vektör ve uçkun mücadelesini titizlikle uygulamaya devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sağlık İşleri Şefliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe genelinde durgun su birikintileri, çöp konteynerleri, otluk alanlar ve sinekler ile diğer zararlıların üreyebileceği alanlar düzenli olarak ilaçlanıyor. SİNEKLERİN ÜREME ALANLARI KONUSUNDA HATIRLATMA Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Şefliğinden yapılan açıklamada, 4 aydır vektör, uçkun ve larva mücadelesinin aralıksız sürdüğü belirtilirken, zararlılarla mücadelenin yaz sonuna kadar devam ettirileceği kaydedildi. Sineklerin özellikle durgun sular gibi alanlarda hızla üreyebildikleri hatırlatılan açıklamada, vatandaşlara da evlerin ya da sitelerin bahçelerinde, sokaklarda ve devam eden inşaatlarda ağzı açık şekilde su varilleri ve benzeri durgun su kaynaklarına izin vermemeleri, sineklerin üremelerine imkân sağlayacak ortamların oluşmasına mani olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Vektör ve uçkun mücadelesi titizlikle sürdürülüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Mart ayından bu yana sürdürdüğü vektör ve uçkun mücadelesini titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sağlık İşleri Şefliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe genelinde durgun su birikintileri, çöp konteynerleri, otluk alanlar ve sinekler ile diğer zararlıların üreyebileceği alanlar düzenli olarak ilaçlanıyor.

SİNEKLERİN ÜREME ALANLARI KONUSUNDA HATIRLATMA

Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Şefliğinden yapılan açıklamada, 4 aydır vektör, uçkun ve larva mücadelesinin aralıksız sürdüğü belirtilirken, zararlılarla mücadelenin yaz sonuna kadar devam ettirileceği kaydedildi. Sineklerin özellikle durgun sular gibi alanlarda hızla üreyebildikleri hatırlatılan açıklamada, vatandaşlara da evlerin ya da sitelerin bahçelerinde, sokaklarda ve devam eden inşaatlarda ağzı açık şekilde su varilleri ve benzeri durgun su kaynaklarına izin vermemeleri, sineklerin üremelerine imkân sağlayacak ortamların oluşmasına mani olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.