YILLARDIR ATIL DURUMDAYDI

SÜLEYMANPAŞA 28.06.2021 - 20:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

YILLARDIR ATIL DURUMDAYDI

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı
Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı Süleymanpaşa Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinin1 Temmuz’da başlayacak olan yeni döneminde hizmet verecek yepyeni bir sosyal donatı alanını daha hayata geçirdi. Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı, misafirlerini ağırlamaya başladı. YILLARDIR ATIL DURUMDAYDI Yıllardır atıl durumda bekleyen, atılan çöpler ve diğer atıklar yüzünden kötü bir görünüme sahip olan, Süleymanpaşa’nın içinden geçen karayolu üzerinde bulunması nedeniyle kötü görüntü oluşturan eski Ekmekçioğlu Çay Bahçesi olarak bilinen alan, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen ve aylarca süren bir çalışma ile yeniden Tekirdağlıların hizmetine kazandırıldı. Alanın temizlik ve hafriyat çalışmaları sırasında 200 kamyonluk atık temizlendiği ifade edildi. ENGELLİLERE UYGUN OLARAK TASARLANDI Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı adı verilen alanda çay bahçesi, çocuk parkı, seyir terasları, mescit, yürüyüş alanı ve tuvaletler bulunuyor. Resmi açılışı kısa süre içinde yapılması planlanan park alanı, engelli vatandaşların da kullanımına tamamen uygun şekilde tasarlandı. Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı ile bütünlük arz edecek şekilde hayata geçirilen Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı, Selanik Meydanı’nda bulunan saat kulesinin dört saatinden sabit olarak 9.05’i gösteren saatin olduğu yönde bulunuyor. YÜKSEL: “SÜLEYMANPAŞA’MIZA HAYIRLI OLSUN” Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’na ziyarette bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, resmi açılışı beklemeden parkı hizmete açtıklarını ifade etti. Yüksel, “Şehrimizin gözbebeği mekânları arasına kattığımız Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Süleymanpaşa’mızın eşsiz deniz manzarası karşısında çaylarını yudumlayan vatandaşlarımızın hoş sohbetlerine ortak olarak, çalışmalarımız ve hizmetlerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kısa süre içinde Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkımızın resmi açılışını da yine vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun,” diye konuştu.
Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

Süleymanpaşa Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinin1 Temmuz’da başlayacak olan yeni döneminde hizmet verecek yepyeni bir sosyal donatı alanını daha hayata geçirdi. Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

YILLARDIR ATIL DURUMDAYDI

Yıllardır atıl durumda bekleyen, atılan çöpler ve diğer atıklar yüzünden kötü bir görünüme sahip olan, Süleymanpaşa’nın içinden geçen karayolu üzerinde bulunması nedeniyle kötü görüntü oluşturan eski Ekmekçioğlu Çay Bahçesi olarak bilinen alan, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen ve aylarca süren bir çalışma ile yeniden Tekirdağlıların hizmetine kazandırıldı. Alanın temizlik ve hafriyat çalışmaları sırasında 200 kamyonluk atık temizlendiği ifade edildi.

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

ENGELLİLERE UYGUN OLARAK TASARLANDI

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı adı verilen alanda çay bahçesi, çocuk parkı, seyir terasları, mescit, yürüyüş alanı ve tuvaletler bulunuyor. Resmi açılışı kısa süre içinde yapılması planlanan park alanı, engelli vatandaşların da kullanımına tamamen uygun şekilde tasarlandı.

Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı ile bütünlük arz edecek şekilde hayata geçirilen Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı, Selanik Meydanı’nda bulunan saat kulesinin dört saatinden sabit olarak 9.05’i gösteren saatin olduğu yönde bulunuyor.

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı misafirlerini ağırlamaya başladı

YÜKSEL: “SÜLEYMANPAŞA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’na ziyarette bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, resmi açılışı beklemeden parkı hizmete açtıklarını ifade etti. Yüksel, “Şehrimizin gözbebeği mekânları arasına kattığımız Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Süleymanpaşa’mızın eşsiz deniz manzarası karşısında çaylarını yudumlayan vatandaşlarımızın hoş sohbetlerine ortak olarak, çalışmalarımız ve hizmetlerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kısa süre içinde Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkımızın resmi açılışını da yine vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.