Yapılandırma Taksit Ödemeleri Başladı

ÇORLU 11.02.2021 - 11:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yapılandırma Taksit Ödemeleri Başladı

7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 1. taksit ödemelerinin 1 Mart 2021 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyardı. Başkan Yardımcısı Kum, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 1. taksit son ödeme süresinin 1 Şubat 2021 tarihinden 1 Mart 2021 tarihine uzatıldığını hatırlatarak, "Vatandaşlarımız belediyemize olan borçlarını kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmışlardı. Söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 1 Mart 2021 tarihine kadar borç yapılandırma taksitlerini yatırmaları gerekiyor. Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 1. taksit ödemeleri, 1 Mart 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler." dedi. Başkan Yardımcısı Kum, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu.

7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 1. taksit ödemelerinin 1 Mart 2021 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyardı.

Başkan Yardımcısı Kum, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 1. taksit son ödeme süresinin 1 Şubat 2021 tarihinden 1 Mart 2021 tarihine uzatıldığını hatırlatarak, "Vatandaşlarımız belediyemize olan borçlarını kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmışlardı. Söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 1 Mart 2021 tarihine kadar borç yapılandırma taksitlerini yatırmaları gerekiyor.

Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 1. taksit ödemeleri, 1 Mart 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler." dedi.

Başkan Yardımcısı Kum, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.