Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

ÇORLU 31.12.2021 - 17:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 2021 yılını uğurlarken yeni yıl için kutlama mesajı yayınladı. Başkan Sarıkurt kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli hemşehrilerim, sevgili Çorlulular; Bir yılı daha sevinçleri, hüzünleri, acı tatlı hatıraları ile geride bırakırken 2022 yılını umutla, heyecanla karşılıyoruz.  Geçtiğimiz yıl boyunca göz bebeğimiz Çorlu’muz için durmadan çalıştık; kentimizde yaşayan her bir vatandaşımızın hayatına dokunarak, sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimizin yanında olarak, asli görevlerimizin yanı sıra çağdaş ve gelişmiş bir kente yakışır, heyecan ve gurur duyduğumuz yeni projelerimizi de hayata geçirerek dopdolu bir yılı geride bıraktık.  Çorlu Belediyesi olarak 2022 yılında da aynı anlayış ve aynı kararlılıkla çalışmayı sürdürecek, hemşehrilerimizin mutluluğu için gayret göstereceğiz. Sizlerden aldığımız güç ve destek ile gelecek vadeden şehrimiz Çorlu’muzu geliştirmeye, güzelleştirmeye aynı heyecanla devam edeceğiz.  Umutla beklediğimiz yeni yılın, ülkemize ve tüm insanlığa en başta sağlık olmak üzere barış, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyor; siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum."

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 2021 yılını uğurlarken yeni yıl için kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sarıkurt kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli hemşehrilerim, sevgili Çorlulular;

Bir yılı daha sevinçleri, hüzünleri, acı tatlı hatıraları ile geride bırakırken 2022 yılını umutla, heyecanla karşılıyoruz.

 Geçtiğimiz yıl boyunca göz bebeğimiz Çorlu’muz için durmadan çalıştık; kentimizde yaşayan her bir vatandaşımızın hayatına dokunarak, sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimizin yanında olarak, asli görevlerimizin yanı sıra çağdaş ve gelişmiş bir kente yakışır, heyecan ve gurur duyduğumuz yeni projelerimizi de hayata geçirerek dopdolu bir yılı geride bıraktık.

 Çorlu Belediyesi olarak 2022 yılında da aynı anlayış ve aynı kararlılıkla çalışmayı sürdürecek, hemşehrilerimizin mutluluğu için gayret göstereceğiz. Sizlerden aldığımız güç ve destek ile gelecek vadeden şehrimiz Çorlu’muzu geliştirmeye, güzelleştirmeye aynı heyecanla devam edeceğiz.

 Umutla beklediğimiz yeni yılın, ülkemize ve tüm insanlığa en başta sağlık olmak üzere barış, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyor; siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.