YKS tercih tarihleri 20 Ağustos’a kadar uzatıldı

EĞİTİM 03.08.2021 - 21:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

YKS tercih tarihleri 20 Ağustos’a kadar uzatıldı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihleri, 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar uzatıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinin uzatıldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık. Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum.” dedi.      
Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihleri, 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinin uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık. Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.