Yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

SÜLEYMANPAŞA 04.08.2021 - 23:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

ol çalışmaları hız kesmeden sürüyor Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin yol sorununu tarihe gömmek için yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yavuz Mahallesi’ndeki zemin kaldırma, asfalt ve aşınma asfaltı serimi ile kilit taş döşeme çalışmaları devam ederken, Barbaros Mahallesi’nde de sathi kaplama ve asfalt çalışmaları başlatıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol çalışmalarını günbegün yerinde takip eden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin yol sorununun giderilmesi talimatı verdi. 2021 SONUNA KADAR YOL SORUNU BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTECEK Barbaros Mahallesi’ndeki çalışmaların da titizlikle sürdürüldüğü öğrenilirken, ihtiyaç duyulan yollarda sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor. Ayrıca asfalt seriminin de hız kazandığı bölgede ekipler özverili bir çalışma yürütüyor. Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eşzamanlı olarak yerine getirilen yol çalışmalarının yaz sezonu sonuna kadar devam edeceği, 2021 yılı sonu itibariyle ilçenin yol sorununun büyük ölçüde ortadan kaldırılmasının hedeflendiği belirtildi.

ol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin yol sorununu tarihe gömmek için yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yavuz Mahallesi’ndeki zemin kaldırma, asfalt ve aşınma asfaltı serimi ile kilit taş döşeme çalışmaları devam ederken, Barbaros Mahallesi’nde de sathi kaplama ve asfalt çalışmaları başlatıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol çalışmalarını günbegün yerinde takip eden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin yol sorununun giderilmesi talimatı verdi.

2021 SONUNA KADAR YOL SORUNU BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTECEK

Barbaros Mahallesi’ndeki çalışmaların da titizlikle sürdürüldüğü öğrenilirken, ihtiyaç duyulan yollarda sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor. Ayrıca asfalt seriminin de hız kazandığı bölgede ekipler özverili bir çalışma yürütüyor.

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eşzamanlı olarak yerine getirilen yol çalışmalarının yaz sezonu sonuna kadar devam edeceği, 2021 yılı sonu itibariyle ilçenin yol sorununun büyük ölçüde ortadan kaldırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.