Yüksel, Helvacıoğlu’nu ağırladı

SÜLEYMANPAŞA 21.06.2021 - 20:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yüksel, Helvacıoğlu’nu ağırladı

Yüksel, Helvacıoğlu’nu ağırladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ağırladı. Başkan Yüksel, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak için Süleymanpaşa’ya gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ağırladı. İlçede devam eden çalışmaları Helvacıoğlu ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi verdi. Süleymanpaşa’da yapımı devam eden spor tesisleri, yol ve kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesi ile diğer projeler hakkında bilgiler veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti. Helvacıoğlu’nun ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel; “Süleymanpaşamız’da misafir ettiğimiz Keşan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte, şehrimizde devam eden ve çalışmaları tamamlanan proje alanlarımızı ziyaret ederek, bilgi verdik. Yatırım ve proje hedeflerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz kıymetli başkanımızla, şehirlerimiz arasında hayata geçirmeyi planladığımız ortak çalışmalarımıza ilişkin istişarede bulunduk,” ifadelerini kullandı

Yüksel, Helvacıoğlu’nu ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ağırladı.

Başkan Yüksel, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak için Süleymanpaşa’ya gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ağırladı. İlçede devam eden çalışmaları Helvacıoğlu ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi verdi.

Süleymanpaşa’da yapımı devam eden spor tesisleri, yol ve kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesi ile diğer projeler hakkında bilgiler veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti.

Helvacıoğlu’nun ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel; “Süleymanpaşamız’da misafir ettiğimiz Keşan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte, şehrimizde devam eden ve çalışmaları tamamlanan proje alanlarımızı ziyaret ederek, bilgi verdik. Yatırım ve proje hedeflerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz kıymetli başkanımızla, şehirlerimiz arasında hayata geçirmeyi planladığımız ortak çalışmalarımıza ilişkin istişarede bulunduk,” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.