YÜKSEL MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

SÜLEYMANPAŞA 20.10.2021 - 18:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

YÜKSEL MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Başkan Yüksel Süleymanpaşa Muhtarlar Derneğini ağırladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ziyarette bulunan Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık başkanlığında gerçekleştirdikleri ziyarette, mahalle muhtarları Başkan Yüksel’e belediyeden talep ve beklentilerini dile getirdiler. YÜKSEL MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de muhtarların talep ve beklentilerini not ederek en kısa sürede yerine getirilmesi için talimat verdi. Yüksel ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde gerçekleştirilen, tamamlanmış, hâlihazırda devam eden ve yakın dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlarla ilgili olarak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Yüksel’e toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile Muhtarlıklar Müdürü Kenan Taşkın da eşlik etti. “YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLARIM” Yüksel, Süleymanpaşa mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. “Yurdumuzun her köşesinde devletimizle milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı, yakın çalışma arkadaşlarımız tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum,” sözleriyle 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eden Yüksel, göreve geldikleri günden bu yana düzenli olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve ilçede yapılacak hizmetleri birlikte planladıklarını ifade ederek, mahalle muhtarları ile yakın işbirliğinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirtti.

Başkan Yüksel Süleymanpaşa Muhtarlar Derneğini ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ziyarette bulunan Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık başkanlığında gerçekleştirdikleri ziyarette, mahalle muhtarları Başkan Yüksel’e belediyeden talep ve beklentilerini dile getirdiler.

YÜKSEL MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de muhtarların talep ve beklentilerini not ederek en kısa sürede yerine getirilmesi için talimat verdi. Yüksel ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde gerçekleştirilen, tamamlanmış, hâlihazırda devam eden ve yakın dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlarla ilgili olarak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Yüksel’e toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile Muhtarlıklar Müdürü Kenan Taşkın da eşlik etti.

“YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLARIM”

Yüksel, Süleymanpaşa mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. “Yurdumuzun her köşesinde devletimizle milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı, yakın çalışma arkadaşlarımız tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum,” sözleriyle 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eden Yüksel, göreve geldikleri günden bu yana düzenli olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve ilçede yapılacak hizmetleri birlikte planladıklarını ifade ederek, mahalle muhtarları ile yakın işbirliğinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.