YÜKSEL: "TÜM ÖNLEMLERİ ALARAK ŞENLİĞİ YAPTIK"

SÜLEYMANPAŞA 05.09.2021 - 10:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

YÜKSEL: "TÜM ÖNLEMLERİ ALARAK ŞENLİĞİ YAPTIK"

Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 17'ncisi düzenlenen Geleneksel Yayla Şenlikleri'nin ilk gününde Süleymanpaşa'da yaşayan Karadenizlileri yalnız bırakmadı. 2-5 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Geleneksel Yayla Şenlikleri ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Süleymanpaşalıların yanı sıra çevre ilçe ve illerden gelen misafirler, Karadeniz müziği ve horonun enerjisinin yanı sıra eşsiz Karadeniz lezzetlerinin de tadına bakma fırsatı elde ettiler. BAŞKAN YÜKSEL TÜM STANTLARI ZİYARET ETTİ Dernek Başkanı Muharrem Akyüz ile birlikte şenlik alanını ziyaret eden Başkan Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da eşlik etti. Yüksel, yayla şenliklerinde sergilenen yöresel ürünlerin ve yemeklerin bulunduğu stantları tek tek dolaşarak esnafa bol kazançlar dilerken, şenlik alanını dolduran vatandaşlarla da sohbet edip eğlencelerine ortak oldu. YÜKSEL: "TÜM ÖNLEMLERİ ALARAK ŞENLİĞİ YAPTIK" Geçtiğimiz yıl Korona virüsü salgını tedbirleri nedeniyle yapılamayan Geleneksel Yayla Şenliklerinin bu yıl tüm tedbirler alınarak yapılmasını çok önemsediklerini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediyemiz ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlediğimiz Geleneksel Yayla Şenliklerinin ilk gününde şenlik alanını ziyaret ederek, Karadenizli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek Karadeniz’in eşsiz yöresel lezzetlerinin tadına baktığımız etkinlikte, Karadeniz ezgileri eşliğinde keyifli dakikalar geçirdik. Şenlik dört gün boyunca devam edecek. Süleymanpaşa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı şenlik alanına davet ediyoruz," diye konuştu.

Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 17'ncisi düzenlenen Geleneksel Yayla Şenlikleri'nin ilk gününde Süleymanpaşa'da yaşayan Karadenizlileri yalnız bırakmadı.
2-5 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Geleneksel Yayla Şenlikleri ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Süleymanpaşalıların yanı sıra çevre ilçe ve illerden gelen misafirler, Karadeniz müziği ve horonun enerjisinin yanı sıra eşsiz Karadeniz lezzetlerinin de tadına bakma fırsatı elde ettiler.

Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı
BAŞKAN YÜKSEL TÜM STANTLARI ZİYARET ETTİ
Dernek Başkanı Muharrem Akyüz ile birlikte şenlik alanını ziyaret eden Başkan Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da eşlik etti. Yüksel, yayla şenliklerinde sergilenen yöresel ürünlerin ve yemeklerin bulunduğu stantları tek tek dolaşarak esnafa bol kazançlar dilerken, şenlik alanını dolduran vatandaşlarla da sohbet edip eğlencelerine ortak oldu.

Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı
YÜKSEL: "TÜM ÖNLEMLERİ ALARAK ŞENLİĞİ YAPTIK"
Geçtiğimiz yıl Korona virüsü salgını tedbirleri nedeniyle yapılamayan Geleneksel Yayla Şenliklerinin bu yıl tüm tedbirler alınarak yapılmasını çok önemsediklerini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediyemiz ve Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlediğimiz Geleneksel Yayla Şenliklerinin ilk gününde şenlik alanını ziyaret ederek, Karadenizli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek Karadeniz’in eşsiz yöresel lezzetlerinin tadına baktığımız etkinlikte, Karadeniz ezgileri eşliğinde keyifli dakikalar geçirdik. Şenlik dört gün boyunca devam edecek. Süleymanpaşa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı şenlik alanına davet ediyoruz," diye konuştu.

Geleneksel Yayla Şenlikleri başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.