Yuva ve Doğruk Karacamurat mahalelleri misafirhanesine kavuştu

SÜLEYMANPAŞA 23.08.2021 - 18:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yuva ve Doğruk Karacamurat mahalelleri misafirhanesine kavuştu

Yuva ve Doğruk Karacamurat mahalelleri misafirhanesine kavuştu Süleymanpaşa Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelere de hizmet götürmeye devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerden olan Yuva Mahallesi ve Doğruk Karacamurat Mahallelerinde inşa ettiği misafirhaneleri hizmete sundu. Misafirhanelerin açılış töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Kent merkezinde hangi hizmetleri yapıyorsak aynı hizmeti kırsal mahallelerimize de getireceğiz. Kırsal mahallelerimizde gerek yol, gerekse diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında üstümüze düşeni yapacağız. Hizmete sunduğumuz misafirhanelerimiz hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı. Düzenlenen açılış törenine Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Yuva Muhtarı Bahattin Demirhan, Doğruk Karacamurat Muhtarı Cengiz Tiraki, Süleymanpaşa Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Hikmet Güven, merkez mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Yuva ve Doğruk Karacamurat mahalelleri misafirhanesine kavuştu

Süleymanpaşa Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelere de hizmet götürmeye devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerden olan Yuva Mahallesi ve Doğruk Karacamurat Mahallelerinde inşa ettiği misafirhaneleri hizmete sundu.

Misafirhanelerin açılış töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Kent merkezinde hangi hizmetleri yapıyorsak aynı hizmeti kırsal mahallelerimize de getireceğiz. Kırsal mahallelerimizde gerek yol, gerekse diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında üstümüze düşeni yapacağız. Hizmete sunduğumuz misafirhanelerimiz hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen açılış törenine Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Yuva Muhtarı Bahattin Demirhan, Doğruk Karacamurat Muhtarı Cengiz Tiraki, Süleymanpaşa Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Hikmet Güven, merkez mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.