Zabıta Personeline ´Çorlu KODER´ Eğitimi Verildi

ÇORLU 10.02.2021 - 11:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Zabıta Personeline ´Çorlu KODER´ Eğitimi Verildi

Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Çorlu KODER Mobil Uygulaması ile ilgili Zabıta Müdürlüğü personeline eğitim verildi. Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin birlikte yürüttüğü proje kapsamında Çorlu halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hayata geçirilen Çorlu KODER (Koku Derecelendirme Mobil Uygulaması) ile Çorlu halkı ikamet ettiği adresten ya da bulunduğu konumdan anlık koku memnuniyeti değerlendirmesi yapabiliyor. ‘Şikâyetlerin Takibi Yapılıyor’ Çorlu Belediyesi mobil uygulama yoluyla gelen şikâyetleri ilgili birimlere ileterek vatandaşın rahatsızlığını giderme yönünde çalışma yürütüyor. Koku şikâyetlerinin önüne geçilmesi ve etkin bir şekilde takibinin yapılabilmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerine mobil uygulama hakkında eğitim verildi. Çorlu KODER Proje Yöneticisi Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’den Arş. Gör. Can Burak Özkal, mobil uygulamanın amacını ve hedeflerini anlatarak zabıta personeline projenin gelişim aşamasını aktardı. Böylelikle zabıta ekipleri sorunların çözümünde daha etkili bir şekilde rol oynayabilecek ve görevlerini titizlikle sürdürebilecek. ‘Yaşadığınız Bölgenin Hava Kalitesini Değerlendirin’ Çorlu sınırları içinde kötü kokuları kontrol altına almak ve koku sorununa çözüm bulmak için Koku Derecelendirme Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek yaşadığınız bölgedeki havanın kalitesini değerlendirebilirsiniz. ‘www.corlukoder.com’ isimli internet sitesinden de Çorlu KODER (Koku Derecelendirme Mobil Uygulaması) hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Çorlu KODER Mobil Uygulaması ile ilgili Zabıta Müdürlüğü personeline eğitim verildi.

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin birlikte yürüttüğü proje kapsamında Çorlu halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hayata geçirilen Çorlu KODER (Koku Derecelendirme Mobil Uygulaması) ile Çorlu halkı ikamet ettiği adresten ya da bulunduğu konumdan anlık koku memnuniyeti değerlendirmesi yapabiliyor.

‘Şikâyetlerin Takibi Yapılıyor’

Çorlu Belediyesi mobil uygulama yoluyla gelen şikâyetleri ilgili birimlere ileterek vatandaşın rahatsızlığını giderme yönünde çalışma yürütüyor. Koku şikâyetlerinin önüne geçilmesi ve etkin bir şekilde takibinin yapılabilmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerine mobil uygulama hakkında eğitim verildi. Çorlu KODER Proje Yöneticisi Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’den Arş. Gör. Can Burak Özkal, mobil uygulamanın amacını ve hedeflerini anlatarak zabıta personeline projenin gelişim aşamasını aktardı. Böylelikle zabıta ekipleri sorunların çözümünde daha etkili bir şekilde rol oynayabilecek ve görevlerini titizlikle sürdürebilecek.

‘Yaşadığınız Bölgenin Hava Kalitesini Değerlendirin’

Çorlu sınırları içinde kötü kokuları kontrol altına almak ve koku sorununa çözüm bulmak için Koku Derecelendirme Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek yaşadığınız bölgedeki havanın kalitesini değerlendirebilirsiniz. ‘www.corlukoder.com’ isimli internet sitesinden de Çorlu KODER (Koku Derecelendirme Mobil Uygulaması) hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.