Zabıtadan Değirmenaltı esnafına denetim

SÜLEYMANPAŞA 20.09.2021 - 19:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Zabıtadan Değirmenaltı esnafına denetim

Zabıtadan Değirmenaltı esnafına denetim Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Değirmenaltı Mahallesi’nde hijyen, kaldırım işgali ve tabela, afiş gibi tanıtım materyallerinin yönetmeliklere uygunluğunu denetledi. Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinin bulunması nedeniyle özellikle eğitim-öğretim döneminde yoğun öğrenci nüfusunu ağırlayan Değirmenaltı Mahallesi’nde kapsamlı denetimler gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerde hijyen, kaldırım işgali gibi konularda kontrol çalışması yürüttü. Kanun ve yönetmelik doğrultusunda sorunlar tespit edilen işletmelere, üniversite açılmadan önce gerekli uyarılar yapılarak sağlıklı bir işleyiş kazandırıldı. İZİNSİZ ASILAN AFİŞ VE İLANLAR TOPLANDI Zabıta Müdürlüğü ayrıca yönetmeliklere uygun olmayan şekilde tabela, afiş asan, ilan yapıştıran esnafa da uyarılarda bulunuldu. İlan ve afiş asmak için Süleymanpaşa Belediyesinden izin alınması ve belediyenin gösterdiği alanlarda tanıtım çalışmalarının yapılması zorunluluğu hatırlatıldı. Ekipler ayrıca uygunsuz ilan ve afişleri sökerek görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini sağladı. Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin titizlikle sürdürüldüğü belirtilerek, zor durumda kalmamak için esnaf ve işletmelerin faaliyetlerini kanun ve yönetmeliklere uygun şekilde yürütmelerinin önemine değinildi.

Zabıtadan Değirmenaltı esnafına denetim

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Değirmenaltı Mahallesi’nde hijyen, kaldırım işgali ve tabela, afiş gibi tanıtım materyallerinin yönetmeliklere uygunluğunu denetledi.

Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinin bulunması nedeniyle özellikle eğitim-öğretim döneminde yoğun öğrenci nüfusunu ağırlayan Değirmenaltı Mahallesi’nde kapsamlı denetimler gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerde hijyen, kaldırım işgali gibi konularda kontrol çalışması yürüttü. Kanun ve yönetmelik doğrultusunda sorunlar tespit edilen işletmelere, üniversite açılmadan önce gerekli uyarılar yapılarak sağlıklı bir işleyiş kazandırıldı.

İZİNSİZ ASILAN AFİŞ VE İLANLAR TOPLANDI

Zabıta Müdürlüğü ayrıca yönetmeliklere uygun olmayan şekilde tabela, afiş asan, ilan yapıştıran esnafa da uyarılarda bulunuldu. İlan ve afiş asmak için Süleymanpaşa Belediyesinden izin alınması ve belediyenin gösterdiği alanlarda tanıtım çalışmalarının yapılması zorunluluğu hatırlatıldı. Ekipler ayrıca uygunsuz ilan ve afişleri sökerek görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini sağladı.

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin titizlikle sürdürüldüğü belirtilerek, zor durumda kalmamak için esnaf ve işletmelerin faaliyetlerini kanun ve yönetmeliklere uygun şekilde yürütmelerinin önemine değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.