Zabıtadan kaçak hafriyata drone takibi

SÜLEYMANPAŞA 23.08.2021 - 18:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Zabıtadan kaçak hafriyata drone takibi

Zabıtadan kaçak hafriyata drone takibi Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak hafriyat dökümleri ile mücadelesini taviz vermeden sürdürüyor. Daha önce tespit edilen kaçak döküm alanlarına 30’dan fazla kamera yerleştirerek bu sahaları 24 saat gözetim altına alan Süleymanpaşa Belediyesi, teknolojinin nimetlerinden de faydalanarak denetimleri sıklaştırdı. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kontrolü sağlanan ve 24 saat gözetim gerçekleştiren kameralar sayesinde ilçede kaçak hafriyat dökümlerinde ciddi azalma görülürken, müdürlük bünyesine kazandırılan insansız hava aracı (drone) ile de kaçak dökümler anlık olarak kayda alınarak sorumlulara suçüstü yapılabiliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni insansız hava araçlı takip sistemi ile gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde, kaçak döküm yaptığı tespit edilen kişilere Kabahatler Kanunu kapsamında toplamda 10 bin TL tutarında cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Zabıtadan kaçak hafriyata drone takibi

Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak hafriyat dökümleri ile mücadelesini taviz vermeden sürdürüyor. Daha önce tespit edilen kaçak döküm alanlarına 30’dan fazla kamera yerleştirerek bu sahaları 24 saat gözetim altına alan Süleymanpaşa Belediyesi, teknolojinin nimetlerinden de faydalanarak denetimleri sıklaştırdı.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kontrolü sağlanan ve 24 saat gözetim gerçekleştiren kameralar sayesinde ilçede kaçak hafriyat dökümlerinde ciddi azalma görülürken, müdürlük bünyesine kazandırılan insansız hava aracı (drone) ile de kaçak dökümler anlık olarak kayda alınarak sorumlulara suçüstü yapılabiliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni insansız hava araçlı takip sistemi ile gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde, kaçak döküm yaptığı tespit edilen kişilere Kabahatler Kanunu kapsamında toplamda 10 bin TL tutarında cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.