ZEYNEP BASTIK KONSERİ GENÇLERİ MEST ETTİ

SÜLEYMANPAŞA 01.09.2021 - 16:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ZEYNEP BASTIK KONSERİ GENÇLERİ MEST ETTİ

Zafer Bayramı coşkusu bir güne sığmadı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla iki güne yayılan kutlama etkinlikleri düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, programın ikinci gününde son dönemin en sevilen şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık’ı Tekirdağlı gençlerle buluşturdu. Sahil dolgu alanda gerçekleşen ve ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın sunumunu yaptığı konsere binlerce kişi katılırken, ağırlıklı olarak yüksek ritimli şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alan Zeynep Bastık, alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. YÜKSEL ZAFER BAYRAMINI KUTLADI Konser öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 1071 yılında Malazgirt Zaferi ile Türk Milletine açılan Anadolu kapılarının 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’la Türk yurdu olarak mühürlendiğini ifade etti. İstiklâl Marşı’nın “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,” dizeleri ile konuşmasına başlayan Yüksel, 16 Mayıs 1919’da Bandırma vapuru ile yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos 1922 tarihinin önemine değindi. Yüksel, bağımsızlığın Türk milletinin karakteri olduğunu kaydederek günümüzde dahi bu topraklar üzerinde hesap yapanlar olduğunu ancak milletin bu hesaplara asla boyun eğmeyeceğini dile getirdi. Alanı dolduran gençlerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Yüksel, konseri dinlemeye gelen binlerce vatandaşa iyi eğlenceler dileyerek konuşmasını noktaladı. ZEYNEP BASTIK KONSERİ GENÇLERİ MEST ETTİ Yüksel’in konuşmasının ardından Zeynep Bastık sahne aldı. Yaklaşık 1 buçuk saatlik performansı ile gönüllerde taht kuran şarkıcı, en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zeynep Bastık’a güzel performansı için teşekkür etti.

Zafer Bayramı coşkusu bir güne sığmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla iki güne yayılan kutlama etkinlikleri düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, programın ikinci gününde son dönemin en sevilen şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık’ı Tekirdağlı gençlerle buluşturdu.

Sahil dolgu alanda gerçekleşen ve ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın sunumunu yaptığı konsere binlerce kişi katılırken, ağırlıklı olarak yüksek ritimli şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alan Zeynep Bastık, alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

YÜKSEL ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Konser öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 1071 yılında Malazgirt Zaferi ile Türk Milletine açılan Anadolu kapılarının 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’la Türk yurdu olarak mühürlendiğini ifade etti. İstiklâl Marşı’nın “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,” dizeleri ile konuşmasına başlayan Yüksel, 16 Mayıs 1919’da Bandırma vapuru ile yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos 1922 tarihinin önemine değindi. Yüksel, bağımsızlığın Türk milletinin karakteri olduğunu kaydederek günümüzde dahi bu topraklar üzerinde hesap yapanlar olduğunu ancak milletin bu hesaplara asla boyun eğmeyeceğini dile getirdi. Alanı dolduran gençlerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Yüksel, konseri dinlemeye gelen binlerce vatandaşa iyi eğlenceler dileyerek konuşmasını noktaladı.

ZEYNEP BASTIK KONSERİ GENÇLERİ MEST ETTİ

Yüksel’in konuşmasının ardından Zeynep Bastık sahne aldı. Yaklaşık 1 buçuk saatlik performansı ile gönüllerde taht kuran şarkıcı, en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zeynep Bastık’a güzel performansı için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.